Just nu visar vi endast resor med
avresa från och med 16 juli.

Den 13 maj gick Svenska UD ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till hela världen till och med 15 juli. Därefter görs en ny bedömning. Av hänsyn till alla våra besökare visar vi därför inga resor innan detta datum.


För bokningar efter detta datum erbjuder de flesta researrangörer generösa av- och ombokningsmöjligheter.


Håll dig uppdaterad och läs noggrant vad som gäller för varje arrangör och resa.

Sista minuten till Railay Beach, Krabi

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Railay Beach Krabi, Asien

Det här är en av de vackraste platserna i Thailand.
När du bor här i Railay Beach är du omgiven av sandstränder, höga klippor, regnskog och kristallklart vatten.

Här i Railay är det bara några mil till flygplatsen och folkmyllret i Krabi. Men du bor ändå isolerat från fastlandets trafik eftersom höga berg gör att det bara går att ta sig hit med båt.

Orten Railay Beach består bara av något dussintal hotell, allt från lyxiga resortanläggningar till små bungalows specialanpassade för bergsklättare och backpackers.

När du bokar ditt boende så kan du bo vid någon av de båda stränderna Railay East och Railay West. De ligger inte ens 100 meter från varandra på den smala halvön men du måste ändå välja: Vill du bo med utsikt mot soluppgången, eller mot solnedgången.

Det här är en av de vackraste orterna i Thailand tack vare de dramatiskt vackra bergen. Många kommer också hit enbart för bergsklättringens skull.
Men om du gillar sol och bad så är kanske klipporna vackrast som en selfie-bakgrund från solstolen.

På den lilla udden längst ut på Railay-halvön finns en prinsessgudinna begravd. Den lilla Phra Nang Nok-grottan ligger i södra delen av Phra Nang-stranden och besöks ofta av lokalbor. Här offrar man till den prinsessgudinna som sägs ligga begravd inne i grottan.