Resor till Castelldefels, Spanien

Jämför paketresor till Castelldefels

Flyg till Barcelona-området när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Castelldefels

Om Castelldefels Barcelona-området, Europa

Om du har planer på att besöka Katalonien får du inte missa Castelldefels. Även om många resenärer väljer Barcelona är denna stad minst lika mycket värd att besöka med attraktioner som ett uråldrigt fort.

Lido di Jesolo ligger cirka 4 mil från Venedig och är känt för sin långa sandstrand, perfekt för småbarnsfamiljer med sitt långgrunda vatten. Vill du inte bara ligga på stranden finns en härlig strandpromenad med barer, butiker och italienska restauranger att utforska.
Även Caorle är populärt bland barnfamiljer, då det också här finns en långgrund och flera kilometer lång sandstrand. Caorle är känt för att erbjuda riktigt bra kulinariska upplevelser samt för sina mysiga vinbarer. Detta är en ort som lever året om, inte bara på sommaren, och det finns en hel del att upptäcka både i och omkring stadskärnan. En dagsutflykt till Venedig är perfekt eftersom staden endast ligger cirka 8 mil bort, drygt en timmes resa med bil. Att Venedig anses vara romantikens stad känner nog de flesta till, men visste du att staden ligger i en lagun som omgärdas av Adriatiska havet? Och att staden, som består av 114 öar, binds ihop med hjälp av 400 broar?
Vill du uppleva ännu mer historia och kultur bör du även besöka det underbara naturområdet kring Gardasjön. Hit tar det cirka 2,5 timmar att köra och på vägen dit passerar du Verona, staden som är känd som Romeo och Julias kärleksnäste från Shakespeares världsberömda drama.

Castelldefels

Spanien Blesi, 16 juni 2013
Updaterad av Blesi för 10 år sedan
0
Hejsan Vi åker till Castelldefels om 2 veckor och jag undrar om någon har bott på Hotell ciudad de castelldefels, och i sådana fall hur var det. Vad kan man se och göra i Castelldefels, tacksam för tips.

Hotell ciudad de castelldefels

Spanien Tessan37, 30 aug. 2012
Updaterad av Tessan37 för 11 år sedan
0
Hej,undrar om någon bott på hotellet eller i området,hur mycket ligger tapas rätterna på och öl,vin.har aldrig varit i barcelona förut,man hör lite oloka om priser mm.vad bör man se,har med oss våran 4 åriga dotter,som är van att resa.alla tips mottages:)

Boende utanför Barcelona med barn

Spanien Lovisa77, 14 mars 2017
Updaterad av Torwan för 6 år sedan
5
... långa playor :) /Anna ... Blesi: Rekomenderar Castelldefels som ligger ca 25 km nedanför Barcelona. Lugnt och trevligt ställe med fina stränder. Nära både till Barcelona och Tarragona om mean är intresserad av att åka till en väldigt fin nöjespark, Port Aventura. ... Torwan: Vi hyrde hus ...

Tips lugn och mysog familjevänlig semesterort Costa Brava

Spanien Malinga, 30 mars 2016
Updaterad av Blesi för 7 år sedan
3
... det ett plus. /Malin ... Blesi: Kan tipsa om Castelldefels som var ett mycket trevligt ställe. Nära både till Barcelona för lite shopping och nära till Porta ventura en helt fantastisk nöjespark som ligger norr om Tarragona. Sitges är också ett trevligt ställe. ... Malinga: Tack för ...