Inresekrav - vad gäller för mitt resmål?

Nu blir det enklare att resa då många länder tar bort krav för inresa och lättar på restriktioner.

Länder utan inresekrav

Du behöver inte covidbevis oavsett om du är fullvaccinerad eller inte. Du behöver inte fylla i något inreseformulär.

Albanien, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Cypern, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Irland, Island, Italien, Kosova, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, Österrike.

Länder med begränsade inresekrav

Du behöver ett giltigt covidbevis. Krav på test gäller dig som inte är fullvaccinerad.

USA.


Kontrollera alltid vad som gäller innan du reser.
Se här vad som gäller för ditt resmål

Resor till Makadi Bay, Egypten

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Makadi Bay Hurghada-området, Afrika

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Dykning & snorkling
Golf
Sandstrand
Vattensport

Här i Makadi Bay kan du njuta av solen, sanden och det varma vattnet i lugn och ro.
Det finns också dykning i världsklass.

Det här är ett resmål dit du kan åka året runt och njuta av lugn och ro.
Under vintermånaderna är det oftast kring 20-strecket medan det under sommarmånaderna oftast är kring 30 grader varmt.

Det finns bara ett 10-tal hotellanläggningar här i Makadi Bay, och de är skapade för dig som bara vill slappa och inte ens gå utanför området. De flesta hotellen erbjuder all inclusive och har både pooler och alla bekvämligheter du kan tänka dig.
Hotellen har egen strand och vissa har till och med en egen pir som används för spännande båtutflykter.

Om du vill få lite omväxling från de lata dagarna på stranden och i havet så kan du snabbt ta dig in till den större staden Hurghada som ligger tre mil norrut.

En av de populäraste utflykterna här i Makadi Bay är de många templen och kungagravarna i Luxor. Det är ungefär 26 mil från ditt hotell till faraonernas värld.

En av Egyptens märkligaste farkoster är den gula ubåten Seascope. Den har plats för fyra personer och gör att du kan se de fantastiska korallreven och tropiska fiskarna utan att bli blöt. Du kommer ungefär tre meter under vattenytan och är då öga mot öga med både clown-, tryckar- och läderlappsfiskar.

Min Strandfavorit
1 / 5
Utsikt från en annnan solstol i Egypen..
2 / 5
Inte mycket att göra..
4 / 5

Hurgada, el Gouda eller makadi bay

Egypten Ainak, 17 nov. 2019
Updaterad av Marulk för 2 år sedan
3
Hej, vi tänker oss en resa till Egypten. Besökt landet för massa år sedan. Vad rekommenderas för två vuxna utan barn. Hotel kollar vi på The grand palace i hurgada The makadi beach resort eller Makadi palace Alt cooks club i el gouna Är det värt att välja all inklusive eller bättre med ...

Temperatur jul/nyår Makadi Bay?

Egypten Marvanparva, 7 jan. 2018
Updaterad av Marulk för 4 år sedan
1
Hej, funderar på att resa till Makadi Bay nästa jul/nyår men vill inte frysa. Vad kan man förvänta sig för temperatur? Att det är kyligare kvällstid förstår jag ju men dagtid? Och vattentemperatur? ... Marulk: Väder är alltid svårt att förutspå, speciellt ett år i förväg. Kolla vädret som det är ...

Sunwing waterworld makadi bay

Egypten Crille78, 11 juli 2015
Updaterad av Crille78 för 7 år sedan
0
Hej! Har bokat resa dit januari-16. Någon som varit där? Är fortfarande Hurghada området säkert? UD har ju ingen avrådan dit?

Makadi Bay - TIPS & RÅD!

Egypten Sedqvist, 15 mars 2013
Updaterad av Sedqvist för 9 år sedan
2
Hej! Vi är en grupp på fyra personer som reser till Makadi Bay i april, vi ska bo på Makadi Palace. Det är första gången någon av oss åker dit så - vad är det bästa alternativet om man vill åka på delfinsafari m. snorkling & åka till Giftun Island - boka med min researrangör eller hos någon ...

Ensam till Makadi Bay

Egypten Cassi66, 21 jan. 2013
Updaterad av Daquiri för 9 år sedan
1
Åker första gången till egyten och Makadi Bay. har någon tips om vart det är bäst att äta, köpa frukt o grönt? ... Daquiri: Makadi Bay är ett område med hotell och ngr restauranger. Maten i Egypten är sådär oavsett var du äter. Frukt är mycket dyrt i Makadi Bay.

Pris taxi från flygplatsen till Makadi bay?

Egypten Freter, 19 mars 2012
Updaterad av Freter för 10 år sedan
2
Hej! Är det någon som vet vad som är rimligt pris med taxi från flygplatsen till Makadi bay? ... Krezz: Ingen aning om priset men jag vet att det tar upp emot 40 minuter, enkel resa, beroende på hur chauffören kör =) Åker ni charter och tänker skippa transfern? Har funderat på det nån ...