Resor till Golden Sands, Bulgarien

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Golden Sands Varna-området, Europa

Barnvänligt
Nattliv
Nöjesliv
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad

Golden Sands är ett av de populäraste europeiska resmålen.
Här kan du slappa på en härlig sandstrand och njuta av det kristallblåa havet.

Du kommer troligen att se orden Zlatni pyasatsi när du är här, det är det lokala namnet.
Det är den fyra kilometer långa stranden som gett Golden Sands sitt namn.
Det här är en av de bästa sandstränderna du kan åka till. Att det är härliga 25-28 grader varmt i vattnet gör inte saken sämre.

Längs stranden finns ett mysigt promenadstråk som är fylld av restauranger och barer.
Men troligen äter du de flesta måltider på ditt hotell. Nästan alla hotellen i turistorten Golden Sands är all inclusive.

Hela bebyggelsen ligger i en mycket vacker omgivning. Du behöver bara gå några minuter för att hamna i de stora skogar som utgör en nationalpark som omringar Golden Sands. De här skogarna är kända sedan tusentals år och sägs vara platsen för en ras av mytiska dvärgar.

Det finns gott om aktiviteter för dig som inte bara vill slappa i solstolen. Här finns ett vattenland, tennisbanor, golfbanor och du kan prova på både dykning och jetski. Det är till och med populärt att åka på jaktutflykter.

Delar av Golden Sands har ett rätt hektiskt nöjesliv. Om du vill så kan du spela på kasino, se shower och dansa loss på nattklubbar.

En dryg timme från Golden Sands ligger en av världens märkligaste geologiska sevärdheter. De många stenpelarna i världsarvet Pobiti Kamani ser ut som flera miljoner år gamla trädstammar. Men det här är inte en förstenad skog utan massiva 20 meter höga pelare av helt vanlig sten. Exakt hur de bildats är ett mysterium.

Golden Sands

Bulgarien Gronden, 19 jan. 2016
Updaterad av Gronden för 5 år sedan
0
Undrar om någon bott på Metropol i Golden Sands?

Prisnivå i Golden sands

Bulgarien Hulten, 14 aug. 2009
Updaterad av Hulten för 12 år sedan
0
Jag skall för första gången resa till Bulgarien. Har hört både gott och ont och har väl bestämt mig för att bilda mig en egen uppfattning. Skall åka på klassisk sol och bad semester med frun och våra tre barn 6,7,10 år. Skall bo på Green Park som är ett Sun Garden hotell hos Ving. Jag är lite ...

Golden Sands, Bulgarien

Bulgarien Kopparkruka, 20 juli 2008
Updaterad av Hanna87 för 13 år sedan
5
Jag och min 54 årige pappa bokade nyss en resa till Golden Sands i september. Vi fick tag på ett högstandard hotell med frukostbuffe till ett riktigt bra pris. Jag vill ha lite feedback på resmålet? Finns det ställen där det är lite "lugnare" och inte bara party? Är mest ute för att sola, bada, ...

Golden sands

Bulgarien Maria89, 27 apr. 2008
Updaterad av Maria89 för 13 år sedan
0
ja å en kompis ska till golden sands nu i slutet av maj, nån mer som ska dit eller som varit där å har några tips? :)

Golden sands

Bulgarien Mariaaa, 3 juni 2007
Updaterad av Mariaaa för 14 år sedan
0
Den 8 juni (-07) åker jag och min kille till Golden sands. Någon annan som ska dit? Vore kul att träffa lite nytt folk :)

Bulgarien/Golden Sands. TIps??

Bulgarien Emmsan, 26 dec. 2006
Updaterad av Abergh för 14 år sedan
4
Funderar på en resa till Bulgarien och Golden Sands i maj eller augusti. Vet inte så mkt om landet så är det ngon som har några tips? Hur är folket där? Maten? Vad ska man akta sig för och vad ska man tänka på? ... Sandrita: Hej... Jag var i Golden Sands i augusti 2004, och jag kan ju ...