Publicerad 2 december 2019

1. Tri - Sri lanka

Detta dröm-retreat ligger inbäddat bland frodiga gröna trädtoppar på kullarna runt Lake Koggala i södra Sri Lanka, med en fantastisk utsikt över sjön. Här råder total avkoppling långt från stadens brus och en perfekt plats för yoga och mindfulness. Här hålls yogaklasser i en shala uppe bland trädtopparna under ledning av Lara Baumanns unika Quantum Yoga. Efter klassen kan du stanna till vid ånggrottan eller avkopplingsområdet eller varför inte njuta av en Ayurvedisk massage. Tri's hela filosofi bygger hållbart och lokal involvering i allt från personal till ingredienser i köket. En upplevelse för alla sinnen.
Resor till Sri Lanka»

2. Island Yoga - Aruba

Svenska Rachel Brathen, även kallad Yoga Girl, var en av dem största inom yogavärlden. Hon välkomnar yogisar från hela världen till sitt retreat på Island Yoga på Aruba i Karibien. Här står daglig yoga och meditation på schemat blandat med SUP Yoga klasser, segling i solnedgången och äventyr till olika delar av ön. Helt klart en yogaupplevelse utöver det vanliga.
Resor till Aruba »

3. Itha108, Grekland

För den som vill maxa sin yogaresa med sol är Itha108 i Grekland ett bra alternativ. Här leds retreats varje vecka av olika internationella instruktörer mellan maj och oktober. Bara 5 minuter från havet ligger detta bedårande vackra retreat på ön Ithaca där du bor i en venetiansk villa eller någon av deras jurtas. Här kan du välja att boka det retreat och den yoga-stil som passar dig bäst vilket gör det tillgängligt för alla.
Resor till Grekland »

4. Yoga Magic, Indien

Indien, Yogans andliga hem är en perfekt tillflyktsort för den som vill fördjupa sina yogakunskaper i en andlig miljö. Här finns mängder med olika retreats att välja på, men ett som sticker ut lite extra är Yoga Magic i norra Goa. Här bor du i tältbungalows i deras vackra trädgård och kan njuta av deras naturliga pool och Ayurveda behandligar. Det är yogaklasser två gånger om dagen med lokala instruktörer som fokuserar på traditionell praktik.
Resor till Indien »

5. Vale de Moses, Portugal

Längs med foten av bergskedjan Serra de Estrela hittar vi de familjedrivna yogaretreatet Vale de Moses. Yogainstruktören Vonetta Winter leder dynamiska Hatha klasser med fokus på styrka, balans och stabilitet. Förutom yoga kan du här njuta av meditativa vandringar i fantastisk natur längs med floder och genom skogar. Här erbjuds workshops inom bland annat meditation och utomhussimning.
Resor till Portugal »