Publicerad 21 mars 2019

Njut av historiska vibbar på Badhotellet i Tranås

Sedan 1899 har Badhotellet varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Här njuter du av inspirerande sekelskiftesmiljö på ett supermodernt SPA med många olika upplevelser. Pool, relaxytor, bastus, olika spabehandlingar, bad och bastudäck utomhus samt Badhotellets Sparitual. Sparitualen bygger på kneipp-metodens läkande kraft med varma och kalla källor. En upplevelse utöver det vanliga som berör alla sinnen.
Läs mer och jämför priser på Badhotellet i Tranås

Hooks Herrgård – en småländsk spapärla

Upplev årets alla årstider på Hooks Herrgård och njut av småländsk natur, varma & kalla bad, bastulandskap och sköna behandlingar. Kombinera avkoppling med aktiviteter som padel, träning eller en härlig promenad. I herrgårdens salonger serveras en enastående middagsbuffé efter säsongens smaker. Sov gott och vakna utvilad till en uppdukad frukostbuffé innan spat bjuder in till mer avkoppling. Unna dig en härlig weekend med familj & vänner.
Läs mer och jämför priser på Hooks Herrgård

Strömstad Spa & Resort, en resort vid havskanten - året runt!

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning som är mycket vackert beläget vid den bohuslänska skärgården vid Kosterhavet. Njut av promenader, välgörande spa, god mat, partystämning och en “touch” av franska Rivieran fast i Bohuslän. Här finns saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna och fotbad. Spa och träningssal har öppet varje dag kl. 07-21 och som hotellgäst har man fri entré.
Läs mer och jämför priser på Strömstad Spa & Resort

Torekov - det småskaliga och personliga Spa-hotellet

Torekov ligger vackert längst ut på Bjärehalvön. Orten har en långa historia som kurort. Här finns förutom det bästa inom vetenskaplig hudvård och kroppsbehandlingar även en varm spapool, isvak, bastu och relaxavdelning med panoramafönster mot havet. Ute på terrassen finns två varma utomhusbad och en större pool. Naturnära material och hållbar design suddar ut gränserna för ute och inne. Torekov andas rekreation.
Läs mer och jämför priser på Torekov

Lyxiga stunder hos Upper House Spa

Högt ovanför Göteborgs takåsar upplever du Upper House Spa. Här blir du ett med det nordiska ljuset, harmoniska färgskalor och rogivande naturmaterial. Unna dig själv, eller ge bort en dag full av njutning. Här erbjuds spapaket med 5-stjärnigt boende, energigivande yogapass, lyxig frukost och känslan av att sjunka ner i värmande pooler. Lättheten av att bara vara och berikas.
Läs mer och jämför priser på Upper House Spa

Yasuragi - Nordens enda japanska spahotell, i Stockholm

Bara 20 min från Stockholm puls ligger Yasuragi - en plats att andas ut på. Inspirerad av den japanska badkulturen med tvagning och varma källor finner du här ett spahotell som i japansk anda låter dina sinnen komma till ro. När man stiger ut ur tvagningsrummet möts man av en miljö inspirerad av japanska innergårdar. Här omgärdas innergården, som utgörs av ett varmbad med vatten som håller 34-36 grader, av huskroppar med ett kallbad, ett kolsyrebad och en ångbastu med salt.
Läs mer och jämför priser på Yasuragi

Planera din hemester på Reseguiden

Jämför alla hotell i Sverige
Weekendpaket och andra erbjudanden i Sverige
Läs mer tips & guider om Sverige