Lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna

Teresen
Reseguiden, besökt 8 länder

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Lyxa till det – med lite extra lugn och ro. Reser du utan barn kan det vara trevligt att välja ett vuxenhotell och på Kanarieöarna finns det många. Här får du sex romantiska charterhotell anpassade för vuxna så att du kan njuta ordentligt på vinterns solsemester.
Publicerad 1 februari 2017

Det finns många hotell anpassade för dig som reser utan barn i charterarrangörernas utbud. Kanske passar det dig perfekt när målet för semestern är en charter med extra mycket lugn och ro. Här tipsar vi om sex lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna, alla med minst fyra stjärnor och mycket avkoppling.

Ocean Hill, Gran Canaria

Hotellet blev totalrenoverad vintern 2016, och här bor du i lugna omgivningar med utsikt över havet. Med gångavstånd till den fina Amadoresstranden är detta en riktig hotellpärla!

SENTIDO Gran Canaria Princess, Gran Canaria

Modernt hotell som passar bäst för vuxna gäster, och ligger centralt i Playa del Inglés. Hotellet har flera restauranger och barer, och på kvällen är det shower ich levande musik.

Elba Premium Suites, Lanzarote

Som gäst på detta hotellet har du även tillgång till poolområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort som har flera pooler och en poolbar. Det finns även ett Thalasso-spa, gratis wifi i de gemensamma utrymmen och ett digitalt bibliotek. Hotellet har en egen buss service till Playa Dorada-stranden.

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Här bor du på Vings mest populära golfhotell på Gran Canaria med kort väg till flera av öns golfbanor. I hotellets restaurang äter du god mat med de bästa vinerna att välja på. Hotellet har ett eget spa och du kan träna både yoga och vattenaerobic. Älskar du att bada? Boka ett rum med pivat utgång till poolen.

Designhotel R2 Bahia Playa & Spa, Fuerteventura

Designhotel R2 Bahia Playa & Spa i Tarajalejo kan du ta det lugnt i poolen, njuta av en spabehandling eller ta n promenad längs med strandpromenaden. Unna dig gärna en superiorsuite i den bortgömda Romantic Fantasia-delen.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Vuxenhotell på Kanarieöarna
- Lyxiga hotell på Kanarieöarna
- Alla charterresor till Kanarieöarna


Lyx på KanarieöarnaErbjudanden Kanarieöarna