Lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Solresor
Foto: Apollo
Foto: Solresor
Lyxa till det – med lite extra lugn och ro. Reser du utan barn kan det vara trevligt att välja ett vuxenhotell och på Kanarieöarna finns det många. Här får du sex romantiska charterhotell anpassade för vuxna så att du kan njuta ordentligt på vinterns solsemester.

Det finns många hotell anpassade för dig som reser utan barn i charterarrangörernas utbud. Kanske passar det dig perfekt när målet för semestern är en charter med extra mycket lugn och ro. Här tipsar vi om sex lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna, alla med minst fyra stjärnor och mycket avkoppling.

Blue Couples Gran Tinerfe, Teneriffa

På det här moderna hotellet bor du bekvämt vid havet i Playa de las Américas. Det finns tre härliga pooler varav en uppvärmd och på flera ställen finns det sköna solsängar med plats för två. Ta del av aktiviteter som bastu, tennisbana, biljard, bordtennis och massage. Dessutom har du fritt inträde till Playa de Las Américas Casino och nära till både strand och shopping. Välj mellan dubbelrum eller juniorsvit. Fritidsresors Blue Couples-hotell är designade för två med hög hotellstandard och du måste ha fyllt 16 år för att få bo här.
Res hit med: Fritidsresor

Sunprime Coral Suites, Teneriffa

Det här populära hotellet ligger i Playa de las Américas, nära strandpromenaden, centrum med stora shoppingmöjligheter och golfbanan. Här finns gym, massage och poolområden med uppvärmd pool. Du bor i rymliga och designade sviter, välj gärna en med stor balkong och utsikt över poolområdet. Njut av träning, lyxigt spa, avkoppling vid poolen och en modern restaurang. Vings Sunprime-hotell är anpassade för vuxna över 16 år och som reser utan barn.
Res hit med: Ving.

Blue Couples Suite Princess, Gran Canaria

Det här all inclusive-hotellet passar riktigt bra för par och ligger vackert vid Tauritostranden på södra Gran Canaria. Hotellet har en stor uppvärmd pool med utsikt över havet, gym, minigolf, bordtennis, biljard, bastu och spa. På den fina terrassen kopplar du av med ett glas vin och tapas. Hotellet har även underhållning med dans till levande musik och shower. Du bor lyxigt i juniorsvit med uteplats och utsikt över havet. På alla Fritidsresors Blue Couples-hotell är gäster över 16 år välkomna och de är designade för två med hög hotellstandard.
Res hit med Fritidsresor.

Hotel Diamante Suites, Teneriffa

Det här vuxenhotellet ligger med ett utmärkt läge på en kulle framför stranden Playa Jardín i Puerto de la Cruz. Här är det bäddat för en lugn och harmonisk semester och du bor i rymliga och fräscha juniorsviter. Poolområdet är trevligt med uppvärmd lagunformad pool och snackbar. Du kan även ta del av gym, bastu och det finns möjlighet till skön massage. Dessutom är det nära till både centrum och djurparken Loro Parque.
Res hit med: Solresor

R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness, Fuerteventura

På det här all inclusive-hotellet i Tarajalejo varvar du poolhäng med en skön spabehandling och en promenad längs strandpromenaden. Poolområdet är fint med två pooler där en av dem är uppvärmd. Du bor i lyxiga och väldesignade rum och det finns fler olika storlekar att välja mellan. För extra mycket lugn och ro kan du boka superiorsvit i Romantic Fantasia-delen med sex utomhusjacuzzier. Du måste ha fyllt 16 år för att bo här.
Res hit med Apollo.

Barceló Jandía Club Premium, Fuerteventura

Detta hotell är en VIP-avdelning för endast vuxna på Hotel Barceló Jandía Mar. Det finns ett separat barnfritt poolområde, gym och tennisbana. Är du sugen på att bada i salt hav så går det gratisbussar till stranden flera gånger om dagen. Du bor i fina dubbelrum med utsikt över Jandíastranden. Dessutom ingår det all inclusive i priset vilket ger dig en riktigt avkopplande semesterupplevelse.
Res hit med Solresor.

I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor:
- Vuxenhotell på Kanarieöarna
- Lyxiga hotell på Kanarieöarna
- Alla charterresor till Kanarieöarna


Lyx på Kanarieöarna

Spanien