Stöd Ukraina

Sirapp

Kön / Ålder
Kvinna, 29 år
Sysselsättning
Pluggar
Besökta länder
17
Profilsida skapad
2008-05-07
Senast online
9 år sedan

Hej på er och välkomna till min sida!

Jag är en glad och social person som älskar resor och vardagslyx. En weekend, fika med bästa vänner, ett par timmar i soffan med favoritserierna. Kvalitetstid helt enkelt. Allt sådant älskar jag! Extra mycket efter en tuff och stressig dag eller period.

Mina resor går till fina städer och den härliga solen. Grekland och Portugal är mina solfavoriter. I Grekland båtluffar jag och njuter av världens blåaste hav. I Portugal äter jag god mat och bara är. Jag älskar stämningen, ljuset, allt!

Paris vinner weekendkampen! En ypperlig storstad för den som gillar parker, uteserveringar och promenader. Paris kan vid ett första intryck uppfattas som en ganska opersonlig stad, men när man väl hittat sina pärlor har man något att längta till.

På andra sidan Atlanten har jag en annan favorit. Jag stormförälskad i New York - städernas stad. Fast vem är förresten inte det? Meetpacking District och Chelsea Market är mina bästa kvarter. Att börja morgonen med kaffe i handen och en promenad längs High Line är nog den bästa starten på dagen jag kan tänka mig.

Jag har stora visioner om mitt liv. Det är så mycket jag vill se och så mycket jag vill göra. Allt börjar med drömmar tror jag. Den som inte vågar drömma vågar inte leva. Jag är övertygad om att ingenting är omöjligt och att man själv skapar och lever sitt eget liv. Att resa är för mig en del i detta. Nya kulturer och nya intryck ger mig inspiration och energi till vardagen. Verktyg att berika mitt liv på alla plan.

Ett par resealbum finns på att titta på, de flesta från Grekland. Det är ändå där jag känner mig som hemma.

Sirapps besökta platser
Resealbum  (Visa alla 10 album)
2011, året då vi invarderade A-öarna i den Grekiska övärlden. Vi tänkte länge, länge under våren. Vilka öar ville vi besöka egentligen? Amorgos och någon ...
14 aug 2011|Båtluff
39
Bilder  (Se alla 279 bilder)
Andersgbg
Hej Siri, Ser att ni bokat er för 5-12 augusti och om ni planerar några nätter i Cannes så måste ni bo där den 7e augusti, för att uppleva 4e tävlingsdagen i årets fyrverkerifestival i Cannes! Totalt 5 kvällar från 14 juli till den 24 augusti. Måste upplevas. I övrigt har vi tips och information om just Cannes på vår blogg. Se http://www.Destination-Cannes.net/blog Vet att jag talar i egen ...
27 januari 2013 23:54 - Anmäl
Sirapp
Sirapp säger i Fpharlings diskussion "Öluffa i Grekland ":
Hej! Boende kommer inte vara några problem. Färjorna kostar allt mellan 10 och 30 euro beroende på avstånd. Blue Star från Pireus till Naxos ligger på 32.50€ har jag för mig. Katamaranerna från 50€. Naxos, Paros och Antiparos är båda öar där ni hitta sol och bad, men också uteliv på kvällarna. Räkna dock med att utelivet i huvudsak består av barer, nattklubbar bör ni kolla upp innan så att ni v...
27 januari 2013 20:47 - Anmäl
Sirapp
Sirapp säger om sin bild "Grias Pedima":
Horisonen lutar medvetet ;) Har bilder med rak horisont också.. Bokade sommarens greklandsresa här om dagen. Änner fler bilder att vänta så småningom alltså..
26 januari 2013 13:17 - Anmäl
Nisse2ears
Nisse2ears säger om Sirapps bild "Aten":
Haha! Tittade på dina tummisar och fastnade för denna, ser att jag verkligen gillar den, då jag kommenterat den förr :)
23 januari 2013 11:53 - Anmäl
Sirapp
Sirapp säger om Moi2s bild "Fourni":
Stämningsfullt! Längtar tillbaka. Kanonfina bilder, jättekul att se!
18 januari 2013 22:15 - Anmäl
Grias Pedima  7
Längst ner på södra Andros ligger byn Ormos, och i närheten stranden Grias Pedima. Kör man längs hamnpromenaden i Ormos ser man strax tydliga skyltar som visar vägen till stranden. Att köra fel är...
25 aug 2011