Paudoindio

Kön / Ålder
Man, 51 år
Bor i
Sverige
Restyp
Kultur
Sysselsättning
Väntar på erbjudande
Civilstatus
Munk
Besökta länder
19
Profilsida skapad
2007-04-27
Senast online
3 år sedan

Jag reste utomlands en hel del när jag var lite yngre. Det handlade om charter i de allra flesta fall. 1994 - VM-sommaren, gjorde jag en längre resa till USA och jobbade på summercamp några månader. Ibland drabbades jag av grym hemlängtan uppe i de ensliga bergen, men då tröstades man av Brolin, Dahlin och Henke Larsson som gick att se på tv om man hade lite tur.

I början av det nya milleniet upptäckte jag Brasilien. Fick chansen att praktisera utomlands genom utbildningen jag gick och fick kontakt med en lärare på ett universitet i João Pessoa. Månaderna där blev en upplevelse, mitt i en helt annan kultur än jag var van vid. Det gav vänner och minnen för livet. Tyvärr har jag ganska få bilder från den tiden. Min gamla kamera försvann i en taxi och de rullarna jag har kvar har jag varit för lat för att scanna in, än så länge.

Tog en vecka på La Gomera i december 2008. Min första resa på...tja, evigheter känns det som. Hade längtat tillbaka dit sedan -98 då jag var där senast. Ön är sig lik: magisk natur, svindlande höjder och branta stup. Ett hav som med ett dånande slår in mot den karga, klippiga kusten och rasslande drar stora stenar med sig tillbaka.

Paudoindios besökta platser
Resealbum
Jag har inte bemödat mig med att photoshoppa bilderna. De är direkt från kamera. Antagligen skulle vissa ha vunnit på lite förbättring.
7 jan 2010|Äventyr
10
Bilder  (Se alla 26 bilder)
Paudoindio
Paudoindio säger om Rommetorps bild "Hallgrimskirkja":
Fantastisk byggnad. Väldigt annorlunda stil.
17 september 2010 02:31 - Anmäl
Gullsing
Gullsing säger om Paudoindios bild "Vågor":
Mäktig bild. Gilla
29 januari 2010 22:18 - Anmäl
Rommetorp
Rommetorp säger om Paudoindios bild "La Merica, Valle Gran Rey":
Ett så underbard ljus över bilden
28 januari 2010 23:12 - Anmäl
Paudoindio
Paudoindio säger om sin bild "Mirador del Santo":
Tack så mycket. Ja det är verkligen fantastiskt där. Lite otillgängligt att ta sig fram, men man får lön för mödan så att säga :). Har du själv varit där, Rommetorp?
28 januari 2010 18:04 - Anmäl
Paudoindio
Paudoindio säger i sin diskussion "Varning för användaren "Tolove"":
tack Ellinor. jättebra :)
28 januari 2010 17:21 - Anmäl
Vänner