Horisont

Kön / Ålder
Man, 5 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Backpacker slacker
Besökta länder
60
Profilsida skapad
2013-01-05
Senast online
5 år sedan

Det är stunderna av magi som gör livet värt att leva. Magi kan man uppleva genom relationer med andra, natur, kultur, musik, film, böcker och inte minst via resor.

Därför har jag tagit chansen men också haft förmånen att resa en hel del i mitt liv. Både nära och långt bort. Jag tror inte alls på att avståndet ökar upplevelsen eller att antal länder eller destinationer gör dig till en bättre människa. Snarare är det vad du upplever och hur du vårdar det som har betydelse.

Därtill kan man resa jorden runt och ända bära med sig sin egen ryggsäck utan någon förändring i bagaget, personligheten eller erfarenheten.

Att resa är inte alltid heller vare sig kul eller lätt. Det är många gånger mödosamt, men har man rest mycket så vet man att dagarna av tvivel eller desperation alltid avlöses med dagar av magi som gör resandet värt att fortsätta.

Att resa är som livet - det finns förutsättningar du inte kan påverka men också så mycket i både det lilla och stora som du själv har inflytande över. Din inställning och dina val kommer att påverka färden. Där ligger hemligheten och magin både med att leva och att resa.

Horisonts besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
En fortfarande slumrande potentiell turistmagnet på Sulawesi.
14 jan 2013|Backpacking
2
Bilder  (Se alla 59 bilder)
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Marywood
Marywood säger om Horisonts bild "Vem gör inte det?":
Yes, who does´nt?
18 januari 2013 16:44 - Anmäl
Horisont
Tre pärlor på Bali
Horisont har fått en guide publicerad "Tre pärlor på Bali":
Många associerar Bali med långa stränder, sol och sjudande nattliv runt Kuta Beach på öns södra sida. Här möts resenärer från när och fjärran för att bada, festa och njuta. Tillsammans med evinnerliga bilköer, avgaser, McDonalds och Starbucks. Därför vill jag tipsa om tre helt andra pärlor Bali erbjuder för den som rest långt för att komma undan de västerländska standardrecepten. Jati Luwih...
18 januari 2013 07:00 - Anmäl
Horisont
Horisont skapar albumet "Bira, Sulawesi, Indonesien":2
En fortfarande slumrande potentiell turistmagnet på Sulawesi.
14 januari 2013 22:03 - Anmäl
Horisont
Horisont säger om sin bild "Utsikt från mitt sovrum 05.50 på morgonen":
Hej! Jag var just i början av regnperioden så jag hade inga problem. Kom tillbaka hem i mitten av november då det börjar mer på allvar. Tror dock att det inte är några större problem då det samtidigt tar bort en del av den värsta värmen.
8 januari 2013 17:05 - Anmäl
Horisont
Horisont laddar upp bilder:4
59 nya bilder från Indonesien
6 januari 2013 23:52 - Anmäl