Dalpha

Kön / Ålder
Man, 48 år
Bor i
Koh Phangan
Profilsida skapad
2013-10-04
Senast online
2 år sedan

Reseguider
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Dalpha
De bästa restaurangerna på Koh Phangan
Dalpha har fått en guide publicerad "De bästa restaurangerna på Koh Phangan":
Koh Phangan är fortfarande en ganska sömnig destination trots fullmånefesten i Haad Rin. Resten av ön, som för övrigt är Thailands femte största, är en lummig och lugn upplevelse. Koh Phangan har cirka 200 resorts och hotell, varav dom flesta har en egen restaurang. Några är bättre än andra. Trots detta finns det få riktiga bottennapp. Thaimaten är självklart mest valuta för pengarna och är oftast...
18 oktober 2013 07:00 - Anmäl
Dalpha
Nyår är fullt, men innan dess finns det tillgänglighet. Gilla vår facebooksida för uppdatering om vad som händer på ön osv. https://www.facebook.com/charmbeach
7 oktober 2013 05:58 - Anmäl
Dalpha
Dalpha säger i Mrkalas diskussion "Nyår koh phangan!":
Antar att du tittat på vår hemsida. Som med alla andra bokningssystemet så är dom mer eller mindre skrivna efter samma mall. Om man går in på tex Agoda.com och bokar så kommer du se att skatten läggs på i efterhand redan där. För övrigt fungerar momsen här precis som hemma och i dom flesta andra länder.
6 oktober 2013 03:13 - Anmäl
Dalpha
Hela östra sidan av Koh Phangan funkar bra att bada på under sommaren. Sen går det ju bra att bara på västra siden om man undviker ebb och bara beger sig i när det är flod.
4 oktober 2013 04:29 - Anmäl
Dalpha
Dalpha säger i Betsys diskussion "Boende Koh Samui och Koh Phangan till nyår!":
Du får nog snabba dig på att boka om du vill åka till Koh Phangan under den här tiden. Vår resort har varit full sedan länge. Om du vill ha det lilla extra skulle jag kolla mot Thong Nai Pan eller kanske Haad Salad och Haad Yao.
4 oktober 2013 04:25 - Anmäl