Hitta hyrbil i Podgorica, Montenegro

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag
Filtrera
Om Podgorica


Så tar du dig hit

Flygplatsen i Podgorica heter Podgorica Golubovci Airport och ligger 12 km söder om centrum. Det smidigaste sättet att sig från flygplatsen till ett hotell i centrum är med taxi (ca 10-15 euro).

Det här är Podgorica

Med ungefär 180 000 invånare är Podgorica den största staden i Montenegro, det är också landets huvudstad. Podgorica har en mycket spännande historia och har varit en viktigt plats ända sedan romarna var här för 2 000 år sedan. Några populära sevärdheter i staden är Gamla stan (Stara Varos), Kung Nikola-slottet och St Georg-kyrkan. De bästa årstiderna för ett besök till Podgorica är vår och höst. Under sommarmånaderna är det ofta mycket varmt med temperaturer kring 35-40 grader. Under vintrarna ligger temperaturen kring 5 grader och det är sällan snö trots närheten till flera skidorter

Hitta billigt boende i Podgorica

Det kan vara svårt att hitta billigt boende i centrala Podgorica eftersom de flesta budgethotellen ligger i utkanten av stan. Ett dubbelrum med bra standard i centrala Podgorica kostar ca 50–100 euro/natt. Om du i stället väljer att bo på ett motell vid någon av de stora vägarna ut ur staden så kan du boka ett dubbelrum för 20 euro/natt.

Så tar du dig runt i Podgorica

Det bästa sättet att ta sig runt i centrala Podgorica är till fots. När du vill göra lite längre utflykter är taxi det bästa alternativet, att åka inom centrum kostar högst 5 euro.

Så hittar du bästa shoppingen i Podgorica

Den bästa shoppingen i Podgorica hittar du i de stora köpcentren Delta City och Mall of Montenegro. Det finns också många spännande småbutiker i centrum.

Bästa budgettipset för Podgorica

Planerar du att ta med dig datorn eller smartmobilen till Podgorica? Boka då in din semester på ett hotell där fritt internet ingår i rumspriset.

Podgorica Montenegro, Europa