Hitta hyrbil i Krabi stad, Krabi

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag
Filtrera
Om Krabi stad

Krabi är både en provins och en stad på fastlandet i södra Thailand. Här i Krabi kan du välja och vraka mellan dussintals fantastiska charterorter med perfekta sandstränder, tropisk värme och kristallklart vatten. Landskapet är ett av världens vackraste med dramatiska klippor som reser sig upp ur havet.


Tropisk värme hela året
Krabi är både en provins och en stad på fastlandet i södra Thailand. Det tar ca 12,5 timmar att flyga hit från Sverige.
Här i Krabi har man ett typiskt tropiskt väder med rätt jämna temperaturer kring 27-30 grader under hela året. Under april – maj är det oftare lite varmare med temperaturer på 35 grader och under juni – november är det regnperiod med korta intensiva monsunregn.
Det går ibland att hitta billiga sista minuten-resor till charterorterna i Krabi-området men antalet all inclusive-hotell är än så länge mycket få.

En typisk thailändsk stad
Staden Krabi ligger vid floden Krabis utlopp i Phangnga-viken och har 25 000 invånare.
Det här är en rätt typisk thailändsk stad där du kan äta på en av gatuserveringarna, shoppa på den stora matmarknaden eller uppleva de hektiska kvällsmarknaderna.
Det finns inga bra stränder i Krabi stad men du kan hoppa på en av många utflyktsbåtar som tar dig till en öde strand på bara 20 minuter.

Många olika äventyrsaktiviter
Inom några mil från Krabi stad ligger världskända semesterparadis som Koh Lanta, Phi Phi och Ao Nang.
Här finns också massor av aktiviteter för dig som gillar äventyr, bland annat elefantridning, bergsklättring, dykning, djungelvandring och grottklättring.
Naturen i den här delen av Thailand är mycket vacker med massor av öar, bland annat fantastiska James Bond island. Stora delar av landskapet är skyddat som nationalparker.

Krabi stad Krabi, Asien

Matupplevelser
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad
Tropiskt
1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
Kväll i Krabi
3 / 4
Grillade Majskolvar...
4 / 4