Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Hitta hyrbil i Reykjavik, Island

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag
Om Reykjavik

Mystiska och mytomspunna Island är ett spännande resmål att besöka och med ett brett och välbyggt vägnät en perfekt hyrbilsdestination. Island och Reykjavik bjuder på spektakulära omgivningar med aktiva vulkaner, glaciärer och värmekällor.Reykjavik

Reykjavik med sitt karga landskap har gjort sig känt i omvärlden som en modern stad med rikt nöjesliv och kreativt mode. Vem kan glömma artisten Björks spektakulära klänning i form av en svan som hon bar på Oscarsgalan 2001! Reykjavik erbjuder även högklassiga restauranger där fisk och skaldjur ofta finns på menyn.
Med hyrbil kan man enkelt ge sig ut på äventyr och ett av Islands mest populära turistmål är Blå Lagunen som ligger mitt i ett lavalandskap och bjuder på en “spa-pool” i storformat. Det turkosfärgade vattnet består av alger och mineraler och håller stadigt en året runt temperatur på ca +40 C. Det sägs att ett dopp i vattnet ska motverka hudsjukdomar och åldrandet av huden.

Resmål som liknar Reykjavik

Reykjavik Island, Europa

Vy över Reykjavik
1 / 1