Hitta hyrbil i Göteborg

Hitta hyrbil i Göteborg

Om Göteborg

Göteborg, eller lilla London som det ibland kallas har inte bara Feskekörka och Liseberg att bjuda på. Nej här finns det mycket att upptäcka i och runt omkring staden.
Med stora arenor som Ullevi och Skandinavium så har Göteborg blivit ett självklart val för stora världsartister som Bruce Springsten och Madonna när de kommer till Sverige och spelar.

Hav & skaldjur

Göteborgare säger inte att de ska ut till skärgården utan här säger man helt enkelt att man ska ut till havet. Med hyrbil tar du dig lätt och smidigt till välkända platser som Smögen, Orust och Stenungsund.

Smögen är ett populärt resmål på sommaren och för många seglare är detta ett naturligt och återkommande stopp på sommarseglatsen. Så lägg till båten eller parkera bilen och avnjut färska räkor och skaldjur på en klippa med utsikt över havet. Livet blir inte mycket bättra än så.

Semesterparadis

Åker man söder ut i sin hyrbil kommer man till semesterparadis som Vargberg, Falkenberg och Halmstad. Här kan du packa strandväskan och parkera bilen vid Tylösand. Promenera längs med kuststräckan och stanna till vid kända Tylösands hotell och ta något svalkade att dricka.

För den som gillar shopping som kan man göra en avstickare på vägen ner till Halland och svänga av vid Kungsbacka för där ligger det stora outletcentrumet Freeport. Här kan du handla allt från märkeskläder till porslin och inredning.

Göteborg Sverige, Europa

Historia
Shopping
Barnvänligt
Nattliv
Storstad
Weekend
Söndagspromenad i Haga
2 / 32
En stad i vatten
7 / 32
Älvsborgsbron i solnedgång
8 / 32
Göteborgs Hamninlopp
9 / 32
Utsikt ger insikt
10 / 32
Jul på Liseberg
11 / 32
Bild tagen från Brännö brygga.
12 / 32
Västra hamnkanalen
13 / 32
saltholmen/solnedgång
17 / 32
Carnegie Sockerbruk
18 / 32
Gatenhielmska kulturreservatet i Majorna
20 / 32
Spårvagnen till Liseberg
23 / 32
Ingen jul utan ett besök på Lisebergs julmarknad
24 / 32
Alla goda ting är tre.
26 / 32
Kall vinterdag
28 / 32
Paddan Feskekörka Göteborg
30 / 32
Älvsborgs fästning sett från ovan
32 / 32