Hitta hotell i Puerto del Carmen

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter - Booking.com, Hotels.com, Hilton, Agoda, Amoma, Sembo, Scandic ...

Om Puerto del Carmen Lanzarote, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Här i Puerto del Carmen hittar du en av de bästa sandstränderna på Kanariöarna.
Klimatet här är perfekt både för en dag i solen – eller en dyktur i det alltid varma vattnet.


Nästan allt i Puerto del Carmen kretsar kring den sju kilometer långa stranden och dess strandpromenad Avenida de las Playas.
Här tillbringar de flesta större delen av dagarna. Först i solstolen och i havet, men sen också på de många restaurangerna och barerna.

Vill du ha lite mysigare stämning så hittar du det i gamla stan med sin hamn, Puerto Tinosa. Här finns många små butiker, fik och barer.

Puerto del Carmen är ett av de bästa resmålen för dig som vill dyka under hela året. Vattnet här är 23 grader under sommarmånaderna och härliga 19 grader under vintern.

I havet utanför Castillo del Aguila, någon mil söderut från Puerto del Carmen, ligger galna Museo Atlántico. Det här är en utställning under havsytan med 100-tals statyer av cement. Här finns små båtar och massor av spöklika människor. Statyerna är gjorda för att locka till sig djurliv och kommer så småningom att bli ett nytt korallrev.

6tim
Flygtid från Stockholm
Stranden mitt i byn
2 / 7
Utsikt från hotellet
3 / 7
Vackra vita hus
4 / 7
5 / 7
Thinkstock
6 / 7
Thinkstock
7 / 7
Thinkstock