Resor till Puerto del Carmen, Lanzarote

Resor till Puerto del Carmen, Lanzarote

Om Puerto del Carmen

Puerto del Carmen på Lanzarote är en omtyckt semesterort med tre barnvänliga sandstränder, bra utbud av shopping, fina restauranger och ett hett nattliv. De gamla hamnkvarteren är värda ett besök. Sista minuten går året om, med mest värme maj till oktober.

Jämför paketresor till Puerto del Carmen

Flyg till Lanzarote när det är som billigast

Om Puerto del Carmen Lanzarote, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Här i Puerto del Carmen hittar du en av de bästa sandstränderna på Kanariöarna. Klimatet här är perfekt både för en dag i solen – eller en dyktur i det alltid varma vattnet.

Vill du ha lite mysigare stämning så hittar du det i gamla stan med sin hamn, Puerto Tinosa. Här finns många små butiker, fik och barer. Puerto del Carmen är ett av de bästa resmålen för dig som vill dyka under hela året. Vattnet här är 23 grader under sommarmånaderna och härliga 19 grader under vintern.

I havet utanför Castillo del Aguila, någon mil söderut från Puerto del Carmen, ligger galna Museo Atlántico. Det här är en utställning under havsytan med 100-tals statyer av cement. Här finns små båtar och massor av spöklika människor. Statyerna är gjorda för att locka till sig djurliv och kommer så småningom att bli ett nytt korallrev.

6tim
Flygtid från Stockholm
Stranden mitt i byn
2 / 7
Utsikt från hotellet
3 / 7
Vackra vita hus
4 / 7
5 / 7
Thinkstock
6 / 7
Thinkstock
7 / 7
Thinkstock

Corralejo eller Puerto del Carmen

Spanien Fia78, 1 jan. 2016
Updaterad av Fia78 för 8 år sedan
2
Hej! Vi ska resa 1 vecka i början av mars, men vilken by och ö är mysigast av fuerteventura och Lanzarote? I corralejo på fuerteventura har vi vart innan, och tyckte om byn, lagom stor, inga stora hotellkomplex, mysiga tavernor.... Är kanske sugen på nåt nytt och undrar om Puerto del Carmen ...

Lanzarote

Spanien Gustaf13, 12 jan. 2017
Updaterad av Gustaf13 för 7 år sedan
0
Hej, Reser tillsammans med en vän till Puerto del Carmen 16/1-23/1 -17 Behöver lite tips på vad vi kan göra? Sevärdheter? Restauranger? Uteliv? Utflykter? Fler som ska dit? Glad för alla tips man kan få! :)

Lanzarote i November

Spanien Emma1996, 3 maj 2015
Updaterad av Floridasidan för 9 år sedan
3
... Lanzarote i slutet av November, jag ska bo i Puerto del Carmen, är det någon som vet hur vädret brukar vara där då? :) Sen undrar jag även om någon vet några bra utflykter och sevärdheter där? :) ... Floridasidan: Håller med, hyrbil ger ju mycket mer frihet att göra och se saker i egen ...

Sistaminuten boende på Teneriffa?

Spanien Alfva, 30 jan. 2014
Updaterad av Alfva för 10 år sedan
2
... bara finnas ledigt inom vettig prisklass i Puerto del Carmen eller Santa Cruz och där har vi ärligt talat inte lust att bo. Någon som sitter inne på tips vart man kan hitta ex lägenhet/bed and breakfast att hyra så här i sista minuten? Tacksam för hjälp! ... Floridasidan: >Citerat ...

Corralejo eller Jandia på Fuerteventura?

Spanien Prisma60, 2 aug. 2013
Updaterad av Desires för 10 år sedan
1
... på ön tidigare. Om man jämför lite med t.ex. Puerto del Carmen på Lanzarote eller Los Cristianos på Tenerife? Tack på förhand! ... Desires: Har varit på Fuerteventura, vi bodde då i Jandia och tyckte det var trevligt där. På Palm Garden bodde vi, bara några min från den läckra o vidsträckta ...

Lanzarote

Spanien Moniza, 11 okt. 2012
Updaterad av Moniza för 11 år sedan
0
Funderar på att boka en julresa till Puerto del Carmen och bo på Fariones apartamentos. Hur är det på den orten egentligen, det är väl inte bara en massa partajande ungdomar där ? Är det någon som känner till lägenhetshotellet ,det är väl inte en jättebacke upp från stranden dit?