Udda resemål!

10 sep. 2018 09:27
Visningar: 283
Jag och min kille är lediga en vecka i slutet av november. Vi skulle behöva tips på lite udda resemål och inte vanliga klassiska. (Självklart kan det va varmt land också) Vi hade velat göra något annorlunda tillsammans. Exempel vi kan komma på är typ ishotell, åka och se norrsken någonstans, kolla in några häftiga grottor, grönland, hyra en mysig stuga någonstans ute i skogen ex i norge. Som ni förstår så har vi uppenbarligen rätt dålig fantasi.. försöker googla men är himla svårt.. så om någon har tips så är ni mer än välkomna!! Priset spelar inte så stor roll. Påbörja brainstormen!
Mvh, vilset par
Av Pelle77
10 sep. 2018 21:44
Burma är väldigt annorlunda. Gillade Kambodja med
11 sep. 2018 02:59
Det finns ju en hel del. I f.d. Yugoslavien finns mycket intressant att upptäcka. Kan varmt rekommendera Bosnien och städer som Sarajevo och Mostar. Kommer vara lite kallt så sent på året eftersom det är ett ganska bergigt land och ligger lite högre, men oerhört vackert på landsbygden och Sarajevo är en fascinerande stad med en otroligt intressant historia. Var där för några år sedan och flög till Tuzla, hyrde bil och körde till Sarajevo och Mostar. Väldigt billigt dessutom.

Annars finns det ju intressanta resmål i norden också. Island, Grönland, Färöarna eller t.om. Svalbard. Men betydligt mer stad (och hålligång) i Reykjavik än Nuuk (Grönland) och Longyearbyen (Svalbard), så klart.

Bukarest är dessutom mycket trevligare än vad man kan tro.