Resekompis till två tjejer som vill till Asien!

Av 93aleng
26 okt. 2012 14:51
Visningar: 203
Hejsan, Vi är två stycken 19 åriga tjejer från Stockholm som planerar inför en lite längre resa i Asien. Vi letar efter ett litet sällskap som är sugna på att haka på- killar och tjejer. Vi hade tänkt att vi åker kanske 4-5 stycken tillsammans. Vi är även öppna för förslag på vilka länder som ska besökas och hur länge vi ska stanna på var plats och när resan ska börja. Vi hade tänkt att vara borta 1-3 månader- som sagt, vi är öppna för förslag.

Lite om oss då. I sommras gick vi äntligen ut gymnasiet och skaffade oss ganska snart varsitt jobb. Tack vare dessa jobb har vi samlat ihop en liten kassa som nu ska brännas efter att jobben är slut. Rest har vi gjort, men inget som liknar den resa vi vill göra nu. Skulle därför kalla oss en aning oerfarna, men det stoppar oss inte!

Så är du kille eller tjej, är mellan 18-30 år och vill till Asien, åka runt, ha det kul och träffa nytt folk- häng med oss!

Hör gärna av er! :)
27 okt. 2012 01:25
Behöver ni ha med någon Snoppetossa på resan? :-)
Av Vmalm1
30 okt. 2012 20:30
Hej tjejer!

Vi är (förmodligen) tre killar på 19 år som ska till Pattaya(utanför bangkok) och partaja lite i 5 dagar då vi tänkte dra vidare ner mot Sydney. Flygpengen är då inte så dyr under dessa dagar men vill ni hänga med oss en stund är vi mer än glada! Vore jättekul med lite res-sällskap! :)
31 okt. 2012 02:27
Inte för att vara negativ mot din inbjudan till tjejerna men för dom att åka till pattaya kan jag inte rekommendera... Nästan det enda som finns där är gamlingar och ho$er...

Och det vet nog alla varför...