Holbox i mars?

7 juni 2014 21:56
Visningar: 730
Funderar på att åka till Holbox i slutet av mars.

Vi vill veta massor, så ni som varit där, dela gärna med er!

Priser? Bra restauranger? Utflykter? Vad ska man hoppa över, vad ska man inte missa? Vad ska vi tänka på?
Av Tittin
8 juni 2014 06:26
Det finns inte så mycket att göra där mer än o gå barfota o ta det lugnt.....bra resturanger med samma priser som övriga mexico.....kan va bra o ha kontanter med sig då vi va där för två år sedan fanns bara en bankomat som va trasig....fantastiskt fint
Av Mokan64
9 dec. 2014 22:56
Hej !!!
Vi ska dit i slutet av Mars 2015 ,vi var där även under samma tid i år också. Det finns olika aktiviteter på ön. Hyra golfbilar,cyklar, du kan rida ,åka flyg från ön, kitesurfing Inne i centrum sitter dom som "jobbar " för att göra utflykter från ön.Bor du på hotell ,charter så kommer dom dit och ger den info om saker du kan göra. Dom har bättre koll än dom vi bokade våra utflykter ifrån. Så nog finns det saker att göra. inne stan finns det också mkt restauranger . Billigt är det. Ett tips på matställen är...Restaurant Viva Zapata , La Parrilla Juan . En middag med 1 förrätt,2 öl 2 mojitos o 2 varmrätt på Viva Zapata gick på 540 mexicanska pesos ,det blir 250 svenska kronor.
När vi var där gjorde vi en utflykt till Chichén Itzá , det tar en hel dag. Men det är den värd.Du har guide med dej hela tiden,när du kommer till land från ön är det en som tar upp er där med bussen och kör er hela dagen. Det blir olika stop under dagen också... Sen var vi på en båttur till Cabo Catoche . Där fick vi fiska,snorkla och titta på delfiner som simmade runt båten . Och detta kan du boka på ön.

Hoppas det blev till hjälp.
Av Mokan64
9 dec. 2014 23:11
Glömde säga, ta både amerikanska dollar och mexicanska pesos med er. Dom vill helst ha dollar då ni bokar utflykter. Bankomat har jag inte sett,men vi hade med oss pengar och hade safteybox på hotellet..
/ Mvh Monika