Bila från New York till Montreal

Av Megsi
16 sep. 2018 22:47
Visningar: 120
Som rubriken lyder så funderar vi att bila från New York till Montreal nästa sommar. Är det en bra ide, bra stopp på vägen mm. Alla tips välkomna. Vi ska till Montreal och istället för att flyga dit direkt tänkte vi ta några dagar i New York och ta några dagar för att bila innan vi ska vara där.
30 jan. 2023 13:35
Hej Megsi
Vi funderar på att göra samma resa som du gjorde 2018. Hur gick det? Har du några tips att ge oss? Om du nu kom iväg?

Vänliga hälsningar
Lotta
Av Megsi
30 jan. 2023 17:50
Ja det var ett tag sedan. Det blev inte New York. Kommer inte ihåg varför. Vi flög till Toronto istället och var där några dagar och besökte Niagarafallet bla. Sedan åkte vi raka vägen till Montreal. När man väl kom ur Toronto var det väldigt bra och smidigt att köra
3 feb. 2023 17:17
Hej! Vi har inte varit i Montreal men har bilat till Niagara falls som vi kan rekommendera och att ni ska bo på kanadensiska sidan som är mycket finare än amerikanska sidan. Vi stannade i Corning NY på vägen till Niagara som är en mysig amerikansk småstad som faktiskt går att promenera i och de har även ett känt glasmuseum som vi tittade på . I övrigt ska hela Fingerlakesregionen var väldigt fint att besöka så kolla gärna upp det som alternativa stopp.