Båttut till Bahamas från Miami/Fort Lauderdale

Av Helena6
13 jan. 2019 15:22
Visningar: 139
Hej
Vi är en familj på två vuxna och två tonåringar som har bokat en resa till Orlando över jul och nyår 2019 (13 dec-6 jan). Vi landar i Orlando men tänker söka oss vidare ner till Fort Lauderdale/Miami och funderar på att ta en båt till Bahamas och stanna där någon natt under den perioden.
Är det väldigt dyrt? Ska vi vänta tills efter jul och att det är billigare då?
Vi har varit i området tidigare och besökt de flesta parkerna. Den här gången tänkte vi göra något annorlunda. Eller har ni något annat bra förslag?
Av Helena6
2 feb. 2019 14:50
Tack! Det verkar som om det är 7 dagar som är det kortaste. Vet du om något prisvärt alternativ med en kortare vistelse? Kanske bara att ta sig dit och sedan boka boende där en natt, för att åka hem sedan igen.
5 feb. 2019 08:34
Royal Caribbean har två turer som går efter nyår, en tre-dagars (Miami-Nassau-Coco Cay- Miami) som avgår den 3:e januari samt en fyra-dagars (Från Tampa ser jag nu) som avgår den 2:a januari. Tampa-till havs-Cozumel-Till havs-Tampa

Vet att det finns dagsturer till Bahamas från Fort Lauderdale, dock går dessa inte till nassau utan tilll Freeport. Ingen aning hur dessa är.

https://tropicalcruiselines.com/ kan denna vara ngt ?
Av Helena6
5 feb. 2019 18:55
Tack - ska kolla upp dessa sidor!