Stöd Ukraina

Friidas blogg

Onsdag 11 Februari 2009 - La Fortuna
Resealbum: Costa Rica

Vulkaner och heta kallor

Igar gick vi och la oss tidigt, Vi somnade nog runt 21 da vi var trotta efter dagens utflykt. Imorse sa liftade vi med vara schweiziska grannar eftersom de skulle at samma hall. Nar vi kom fram till Paquera sa var grinden stangd och baten skulle precis ga men vi tutade en massa och de oppnade at oss. puh.. vilken tur! Nar vi skulle ga av baten sa fragade Mike fran Schweiz om vi ville med dem till La Fortuna. Vi som just hade bestamt oss for att aka dit blev glada da vi sparar minst tre, fyra timmar pa att aka bil.

Resan var varm och deras bil var extremt liten men det var jattetrevligt att lara kanna killarna. Pa vagen stotte vi pa massor av tvattbjornar som var hungriga och tiggde mat framme vid bilen. Vi fotade dem och akte vidare. Val framme vid Arenalsjon sa akte vi till El Castillo for att kolla upp ett tips pa boende men det var ordentligt mycket over var budget sa vi akte vidare. Efter ett par stallen sa bestamde vi oss for att kora till La Fortuna som ska vara en fin stad.

Nu ar vi i La Fortuna och bor pa Arenal Backpacker i ett 8-badds dorm med massa andra manniskor. Det far funka tills imorgon da vi bokat ett dubbelrum pa overvaningen. Efter att ha bokat tva dagsturer de narmsta dagarna sa kastade vi oss i den svinkalla poolen for ett svalkande dopp.

Nu ska vi snart ga och lagga oss sa vi orkar med morgondagens aventyr.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Konferensen
14 år sedan
Äntligen framme
14 år sedan
Istanbul
14 år sedan
Krokodiler och skoldpaddor
15 år sedan
Sista dagen pa playan
15 år sedan