Stöd Ukraina

Gubbar_pa_drifts blogg

Söndag 13 Juli 2014 - Nora

Träff med släkt o vänner.

En riktigt kort etapp hade vi sett till att få igår. De 5,5 milen från vårt nattkvarter fram till Nora flöt på riktigt skapligt. Passade på att stanna i Ramsberg där de hade loppisdag med kaffeservering. Smakade bra med lite morgonfika. Ett nostalgistopp även i Uskavi, där man var på läger som ung, kostade vi på oss. Gott med en glass.

Strax efter ett på eftermiddagen kom vi så fram till Trängbo camping och installerade oss i en liten stuga. Tyvärr ingen gratisWifi på campingen, vilket var första gången jag råkat ut för under den här trippen. Betala för Wifi när man betalar dyra pengar för en stuga känns lite beige.

Fram på eftermiddagen dök min syrra och svåger upp tillsammans med en hel del andra kompisar både från Köping och Hallstahammar. Riktigt trevligt att sitta och snacka bort några timmar med kaffekoppar och hembakade bullar. Syrran hade dessutom med sig både pannbiffar och pastasallad. Mums!!

Fick dessutom i oss några pilsner innan vi senare på kvällen tog oss in till hotellet i staden för att kolla in bronsmatchen i VM. Inte mycket att se dock så att man stängde igen efter första halvlek gjorde inte så mycket.

Tar oss en fridag idag och stannar kvar i Nora. Vädret dock sämre idag än de senaste veckorna så kanske skulle vi ha cyklat vidare. Skönt dock att få återhämta lite krafter och så får vi möjliglhet att se finalen i kväll.

Tog oss in till centrum och smakade på god men dyr Noraglass. Annars får det bli en riktig slappardag.

/Conny
Dela med andra:    

Kommentarer
Gubbar_pa_drift säger till Systerb:
Vi passar på att bada i de flesta sjöar vi stannar vid numera. Nu när det börjar bli lite värme i dem.

/Conny
Postat 2014-07-15 13:49  Anmäl
Gubbar_pa_drift säger till Vikhockey:
Hej Leffe!
Nu ska vi inte överdriva......30 känner vi oss som. Kanske skulle göra Pertunaj till sportchef i VSK. Duktig på att hitta spelare.

/Gubbarna
Postat 2014-07-15 13:47  Anmäl
Vikhockey säger:
Hej kamrater, ni såg ju riktigt pigga ut. Efter det här har ni en topp fysik , 20 år igen. VSK inleder samarbete med Juventus IF (div 3). Dom har tydligen några "klass" spelare. Trampa på och ha det bra./Leif
Postat 2014-07-14 09:50  Anmäl
Systerb säger:
Det var roligt att se er. Ni passade väl på att bada i Norasjön innan ni åkte?
Systerb
Postat 2014-07-14 03:53  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma.
3 veckor sedan
Två etapper klara två kvar.
4 veckor sedan
Sista rycket!
4 veckor sedan
Dagarna flyger iväg.
5 veckor sedan
Stillheten.
6 veckor sedan