Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Måndag 29 Juni 2020 - Skanör med Falsterbo
Resealbum: Skanör som 2020

Starten på resan

Spända av förväntningar och viss Coronaoro gav vi oss iväg med SJ X2000 Stockholm - Malmö. Allt gick på minuten och vi satt i en glest befolkad förstaklass vagn. Lunchen hade vi med oss hemifrån och handsprit och ansiktsmasker var vår utrustning.
I Malmö valde vi att åka taxi till Höllviken där vi hyrt en sommarbil. Även taxi chauffören bar ansiktsmask. Hänsynsfullt!
Vi boade in oss på lördagen och inväntade klockan 22.30 när vi skulle besöka ICA med vår noga planerade inköpslista. Där var vi de enda som bar ansiktsmask och de andra (speciellt de yngre) såg förskräckta ut och vi hade fördelen att de gick stora lovar runt oss, och vi blev nästan ensamma i affären. Kanske trodde de att vi var smittbärare. För annars verkar ingen tro att det finns Corona här. Folk rör sig som vanligt, trångt i hamnen, trångt på restauranger, trångt på stranden, så för oss vithåriga, rynkiga blir det "hemmalivet" som gäller!
En och annan bilutflykt hoppas jag kunna berätta om. F.ö. tar vi oss fram på våra hyrcyklar från "Hyr en hoj" som levererar cyklarna hem till oss!!!
Vi hoppas solen skall fortsätta att ge oss strandtimmar och några glas kallt vitt vin på uteplatsen, ibland med ett par vänner, ibland för oss själva.
En mycket annorlunda sommarvistelse, men vi trivs ändå!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
38 veckor sedan
Meditationsvandring
38 veckor sedan
Min sommarsäng
38 veckor sedan
Kyrkbröllop
38 veckor sedan
Skur efter skur........
38 veckor sedan