Stöd Ukraina

Camillas blogg

Torsdag 28 April 2011 - Tallinn

Spahelg med tjejerna

Vi är fem barndomskompisar som alla fyller 30 år i år. I stället för att köpa presenter till varandra så bestämde vi oss för att åka på en sparesa ihop. Det blev 3 nätter på spa i Tallinn med massor av skrubb, filande och riktigt många skratt.

Hotellet
Vi bodde på Viimsi spa och hotellet låg 20 minuters taxiresa från flygplatsen (ca 17 euro) och 30 minuters bussresa från stan (1,40 euro).
http://www.viimsispa.ee/swe/

Behandlingar
Vi gjorde minst sex stycken behandling per person. Behandlingarna och terapeuterna var överlag väldigt bra. Dock var rummen mer av medicinsk känsla än spakänsla.

Service
Servicen på hotellet var inte den bästa. Man ville inte gärna prata med tjejerna/damerna som satt i de olika receptionerna i onödan. (Hotellrecpetionen och spareceptionen)

Mat
Det var praktiskt att det ingick vissa måltider i vårt hotellpaket men maten åt vi mest för att bli mätta än för att det var gott.

Motion
Det fanns bra träningsmöjligheter på Viimsi spa. Hotellet hade en motionssimbassäng, en tropisk bassäng, stort gym, träningspass (dock på estniska..), stort bastuområde med 7 olika bastuvarianter.

Bastuavdelningen
Om man gillar att basta så rekommenderar jag absolut ett besök på Viimsi spa. Det fanns 7 olika typer av bastuer. Bastun med enträ luktade väldigt gott men var rätt kall om man jämför med den finska bastun som vi prövade. Vi provade även eucalyptus-ångbastun och saltvattens-ångbastu där man kunde skrubba sig med havssalt.

Sammanfattningsvis:
- Prisvärt spapaket som vi bokade vi Smarttravel som gav riktigt bra service.
- Fräscht hotell med bra behandlingar och bra träningsmöjligheter.
- Tallinn är en liten och mysig stad med möjligheter till bra shopping.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet