Stöd Ukraina

Ekas blogg

Onsdag 29 April 2009

Spa i Lettland

Två trötta kroppar anlände till Jurmala Spa i Lettland en helg i april. På schemat stod en hel hög behandlingar och god mat och förhoppningsvis lite lugn och ro.

Nu är det så att om man har 4 behandlingar inplanerade på en eftermiddag så får man inte så mycket lugn och ro. Man blir helt slut. När det dessutom inte finns något annat att göra på hotellet än att kolla mailen eller sova så blir man lite rastlös när man är van att livet går i 180!

Dag 2 började vi dock inse att det kanske är just det som är grejen, att man ska inse hur uppe i varv man är och hur skänt det kan vara att inte ha något inplanerat. Efter ytterligare 3 behandlingar gick vi så ivä på den lilla inhemska gatan och hittade en mysig restaurang med fantastisk mat. Det var precis vad vi behövde innan vi lade oss för att dagen efter återvända till Sverige.

Innan flyget lyfte på måndagkvällen hann vi dock med att utforska gamal stan i Riga. En fantastisk liten pärla där man bland annat kan se en bro full med lås. Vad kan det vara? Jo, hit går par som förlovat sig med ett lås där de graverat in namn och datum för förlovningen. Fantastiskt romantiskt kan jag tycka.

Självklart lyckades två gottegrisar som vi också hitta världens mysigaste fik där vi satt i flera timmar och bara njöt av atmosfären och väldigt goda kakor :)

Kylan ville inte riktigt släppa på hela resan coh en mössa hade inte suttit fel. Annars var det underbart att få komma bort, att se något annat, att bli så ompysslad och sedan komma hem fulladdad med energi för att mötas av en helt fantastisk vår här hemma i Sverige!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Årets första paddling
13 år sedan
En slö och slapp vecka
14 år sedan
Minisemester i Söderköping
14 år sedan
Vilda djur på riktigt
14 år sedan
Spa i Lettland
14 år sedan