Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Söndag 21 Juni 2009 - Ha Long
Resealbum: Vietnam 2009

Söndag i Ha long Bay.

Idag är det söndag. Har blivit en dag på stranden. Varmt. Tror det har snuddat vid 40+ cirka. Så man har inte gjort för många knop precis.
Vi har ju i alla fall bestämt oss och bokat en flight från Hanoi till Danang imorgon så det blir att förflytta sig. Dealade med taxichaffis om priset till flygplatsen men det gick inte att få ner. 70$ skulle han ha och inget annat. Ja är man ute i sista minuten så fick det bli så.

Kan ju berätta att i eftermiddag-kväll va de sjukt mycket Vietnameser på stranden. Hur mycket folk som helst. Kul och spännande att titta på. Lite av en folkfest. Vill ni var med, åk hit en söndag, inte? Åk en annan dag.
En annan kul grej som inträffade nu när vi skulle äta mat ikväll. Jag beställde lite goa grejjer och sedan hade vi lite språksvårigheter så jag pekade på menyn och undrade om det var okej och så vidare. Hmm. och alla var glada. När vi ätit oss proppmätta så kom det in mer mat. Hjääälp!
Nja, nu kostade det ingen förmögenhet, det gör det inte att äta i Vietnam, så vi fick väl glufa på i Nordiskt midsommarmaneer.

Tjo hopp.
Danang imorgon.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan