Hakanmags blogg

Onsdag 21 Mars 2018 - Lidköping
Nu har man packat klart. Blir lite svårt att packa då det är 26 grader i Kathmandu och sedan är det ca -15 grader kallt då man kommer upp över 3000 meters höjd.
Imorgon bär det iväg.
Lördag 21 Februari 2015 - Lidköping
Nu var vi äntligen hemma efter en 20 timmars flygresa. Resan gick bra hem men sitta och sova är svårt. Nu har vi söndagen på oss att ställa om klockan i kroppen för på måndag startar verkligheten igen.
Torsdag 19 Februari 2015 - Jimbaran
Nu närmar sig resan sitt slut och då valde vi att ta in på en lyxig resort som heter Kupu Kupu. Här blev vi verkligen bortskämda med SPA och en helt makalös sandstrand. Utefter stranden ligger det fullt av trevliga fiskrestauranger.
http://www.kupujimbaran.com/
Måndag 16 Februari 2015 - Kuta
Efter lite kultur och lugn i Ubud så åkte vi ner till livliga Kuta Beach. Här hade vi några soliga dagar med ett fint hotell med pool på taket samt en enorm sandstrand rakt över gatan.
http://www.citadines.com/en/indonesia/bali/kuta_beach.html
Fredag 13 Februari 2015 - Ubud
Nu förflyttar vi oss till kulturens mecka. Här tillverkas konstverk, tränas Yoga, terassodlingar, Monkey forest och den heliga mannen som var med i Julia Roberts film.
Bodde på ett otroligt fint hotell som jag kan starkt rekommendera.
http://greenfieldubud.com/home
Monkey Forest: http://www.monkeyforestubud.com/
Hälsade på Gurun som var med i Julia Roberts film Eat, Pray and Love efter boken skriven av Elisabeth Gilbert http://www.karmaresorts.com/blog/ketut-liyer-traditional-healer-ubud-bali
Onsdag 11 Februari 2015 - Tulamben
Efter 4 nätter ute på öarna i öster åkte vi tillbaka till Bali för att åka norrut till Telumban. Där dök jag på Liberty som är ett sjunket fartyg sedan andra världskriget. Där bodde vi två nätter på Matahari resort som även har en superbra dykchop.
http://www.divetulamben.com/se/
Söndag 8 Februari 2015 - Ceningan Kawan
Bytte till en resort som ligger på Nusa Ceningan. En otroligt fin ö med många fina stränder och fina resorter. Vi bodde på The Palm i 3 nätter
http://www.thepalmsceningan.com/
Lördag 7 Februari 2015 - Lembongan Kawan
Förflyttade oss över till Lembongan där det var fantastiskt fint. Tog in på en bungalow som heter Tarci.
http://www.tarcibungalows.com/
Torsdag 5 Februari 2015 - Sanur
Landade sent på kvällen så vi har 2 nätter på ett helt Ok hotell som heter http://www.swastika-bungalows.com/ Ligger bra och ett helt ok starthotell med 2 pooler.
Onsdag 4 Februari 2015 - Landvetter
Starten på en lång resa som skall sluta på södra halvklotet på Bali.
Resan går via Amsterdam till Singapore för att slutligen landa i Denpesar på Bali.