Stöd Ukraina

Mapes blogg

Torsdag 22 April 2010

Snart kommer vi,,,,,,,,,,,,,,,,

Då var det roliga slut för denna gången,efter 9 underbara månader, med detta underbara väder de underbara människorna, den underbart goda maten,och det underbara gästfriheten,nu tog jag i så det stod härliga till.
Men det är faktiskt så vi upplever det här,det ska bli underbart att komma till Sverige och den underbart fina vår,som väntas.Att få träffa sina underbara barn och barnbarn och alla underbara vänner,vi har ju ett av våra barn/barnbarn här nu,så dem träffar vi regelbundet här.
Nu börjar det faktiskt att bli varmt,man ser de olika årstiderna även här,det är inte samma året om,som många tror,utan det är växlingar på vädret/årstid.Songkran är slut för denna gång,turisterna börjar sina,och det återgår till det vanliga livet för Thaiarna,många reser hem till sina familjer,som de varit ifrån en längre period,efter att jobbat med turister.
Vill även tacka alla RG medlemmar som varit nere och skrivit på RGs medlemslista på Kims restaurang
det är kul att läsa era inlägg där,det kommer upp en ny till hösten,så alla ni som inte varit här är välkomna att signera.
Vi var i Bangkok igår på möte och lite shopping på MBK,och var och tittade på de RÖDA,vi var på Saladeng vid 21.00 tiden det var mycket poliser,ja tusentalsoch de RÖDA var barrikerade, men det verka som det var under kontroll,och så läser vi Svenska tidningar idag,att det varit stort tumult med 50 skadade och bomber
inatt,tur vi hann därifrån itid.Den 4maj om askmolnet lagt sig,bär det av annars får vi stanna ett tag till,det vore underbart,för vi vill inte härifrån,,,,,,,,,,,,,
Dela med andra:    

Kommentarer
Marika säger:
Vad fort tiden går! Förstår att det känns vemodigt att lämna det ljuva livet men det är ju bara för en kort tid =) Välkomna hem!
Kram Marika
Postat 2010-04-28 12:27  Anmäl
Petra71 säger:
ja vi får hoppas att flyget går!!! det stängs och öppnas hela tiden! vi håller tummarna:)
Postat 2010-04-23 08:14  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet