Stöd Ukraina

Sorselebos blogg

Tisdag 4 November 2008 - Sorsele

Smått och gott

Har sjuka barn hemma idag och har passat på att ringa lite grand. Ringde bland annat och kollade om vi behöver några vacciner, men tydligen så behövs inget extra när man ska i västra europa. Däremot sa hon att Bulgarien och österut + Afrika så ska man se över sitt skydd.

Sen ringde jag vårt försäkringsbolag och frågade om att utöka vårt reseskydd. Det räcker ju 45 dagar, men vi ska ju vara på resande fot bortimot 65 dagar så vi måste ju utöka. Det skulle kosta drygt 1100:- för oss fem för 20 dagar extra och man måste fixa det innan de 45 dagarna har tagit slut. Så det är nog enklast att göra det månaden innan vi reser.

Sen så drog jag även ut godkännanden för pass på polisens hemsida. När man ska fixa pass till barnen så behövs båda vårdnadshavarnas godkännanden med bevittnade underskrifter. Nåja det är ju ingen brådska ännu. Vi får ta en tur till Arvidsjaur nån gång i vinter / vår då vi inte kan göra själva passet här i Sorsele. Brukar bli en och annan tur till äventyrsbadet som finns där!

Ha det bra!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dagbok från vår europaresa 2009
13 år sedan
Gps?
15 år sedan
Smått och gott
15 år sedan
Planeringen fortgår...
15 år sedan