Stöd Ukraina

Sorselebos blogg

Söndag 4 Januari 2009 - Sorsele

Gps?

Ja, då har man suttit vid datorn igen och kikt på GPS:er. Vi velar lite om vi behöver någon, men jag kan helt klart se fördelarna när man sent någon kväll ska leta upp en camping... =) Någon som har nått tips? Vi har hört mycket gott om Tomtom, men Garmins är lite billigare. Hade en tomtom 910 på gång på Tradera, men förlorade auktionen med några kronor... så vi får väll leta vidare.

Satt även och kikade på Tropical Island äventyrsbad i Tyskland. Det är en av de första stoppen vi har tänkt göra. När vi kommer över ( var är det bäst att åka färja till? Tips?) så ska vi först till Berlin och övernatta utanför Berlin. Skulle gärna vilja hitta ett ställe där man kan åka tåg/buss in till centrum, så vi slipper köra bilen inne i stan. Sen blir det en sightseeing dag där och så ännu en övernattning. Sen kör vi neröver mot Tropical Island där vi tänkte ställa husvagnen på parkeringen utanför badet. Det lär väll bli en dag med bad sen.

Därifrån så vet jag inte riktigt vart vi ska ställa kosan.. Har ni några tips på fina ställen i alperna där man kan vandra (med barn så ingen topptur...), ev. bada och campa fint? Vi vill hemskt gärna se mer av det fina lanskapen så alla förslag tas tacksamt emot!

Vi ska ju ta sikte på Venedig, men det gör inget om det blir någon lite avkrok i Österrike alt Schweiz.

Ha det bra!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dagbok från vår europaresa 2009
13 år sedan
Gps?
15 år sedan
Smått och gott
15 år sedan
Planeringen fortgår...
15 år sedan