Stöd Ukraina

Miilllas blogg

Lördag 8 Augusti 2009

Sista dagen i Barcelona

Nu är snart sista dagen i Barcelona slut.
Imorgon är det dags att resa vidare till Madrid. Spännande :) Har varit fyra härliga dagar här i Barcelona. Hunnit med en hel del sightseeing; Parc Guell, L'aquarium, Sagrada familia och en linbana från stranden. Vi bor väldigt nära Passeig de Gracia så mycket besök där och på Las Ramblas och allt som är i närheten av detta.
Måste verkligen rekommendera Center hotel Barcelona. Väldigt trevligt och bra service. Har inte prövat frukostbuffén ännu för den ingick inte i rumspriset och tillägg var 13 euro per person. Lite väl mycket, men imorgon blir det att vi testar den innan resan till Madrid.
Resturangen och rumservicen har jag bara positiva erfarenheter av.

Har ätit på lite olika ställen och de flesta har varit bra, men vi kom ganska snabbt fram till att de ställena längs turistattraktionerna tar övedrivet mycket betalt och ett av de som vi testade var riktigt dåligt. Låg vid stranden.

Allt som allt har Barcelona verkligen imponerat på mig, lite små detaljer som att väldigt få människor pratar engelska i resturanger m.m. men annars har allt bara varit kanon.

Få se vad Madrid har att erbjuda. Någon som har några bra tips?!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemkommen från Tallinn
14 år sedan
Sista dagen i Barcelona
14 år sedan
Mycket resa
14 år sedan