Miillla

Kön / Ålder
Kvinna, 31 år
Bor i
Helsingfors
Restyp
City slicker
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Förhållande
Besökta länder
20
Profilsida skapad
2006-11-15
Senast online
3 år sedan

Hej,
Kul att du tittade förbi här :)

Är en ekonomistuderande (nuförtiden: civilekonom) tjej som flög för första gången för ca åtta år sedan och har sedan dess fallit pladask för det här med att resa.

Planerar inte för mycket innan resan utan tar det mer som det kommer när man är där. Kollar bara upp vilka sevärdheter som finns och annat man kan göra.
Tycker detta är härligt då man kan göra det man känner för. Resa är ju till för att njuta, i alla fall i mitt tycke.

Min första flygtur gick till Tunisien där det blev en riktig chartervecka. Efter det fortsatte jag med att flygpendla en till två gånger per månad till Finland i 4 månader. Mitt resande har sedan dess fortsatt med weekend i London, många besök i Finland, vidare till en vecka i Spanien där det var 4 dagar i Barcelona sedan tåg vidare till Madrid där det spenderades 3 dagar. Weekend i Tallinn, vinter besök i Finland, weekend på Island (Reykjavik). Flytt till Helsingfors. All-inclusive i Egypten. Weekend i Prag. Vår i Paris. Sommar på Cypern. Vinter på Teneriffa. Försommar i Rom. Sensommar på Kos. Phuket i mars. Ryssland över dagen. Kreta för att avsluta semestern. Krabi mitt i vintern. Vår i Paris nummer 2. Roadtrip längs highway 1. Las Vegas.

Njuter nu av att lära mig en ny kultur och nytt språk i härliga Helsingfors!

Ha en bra dag!

Miilllas besökta platser
Resealbum  (Visa alla 7 album)
En veckas all inclusive i Hurghada. Hotell Blue Village Exotic Aquamarine. Hotellet kanon! Rekommenderas verkligen. Enda minus var att personalen inte alltid ...
3 maj 2011|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 149 bilder)
Miillla
Miillla laddar upp bilder:
5 nya bilder från Egypten
3 maj 2011 10:10 - Anmäl
Miillla
Miillla skapar albumet "Egypten":
En veckas all inclusive i Hurghada. Hotell Blue Village Exotic Aquamarine. Hotellet kanon! Rekommenderas verkligen. Enda minus var att personalen inte alltid var trevliga och hjälpsamma. För övrigt så höll vi oss vid poolen hela veckan. 42 grader varmt och superhärligt!
3 maj 2011 10:06 - Anmäl
Johan_84_
Johan_84_ säger om Miilllas bild "Blå Lagunen":
Vackert
6 juli 2010 21:59 - Anmäl
Mjorumm
Mjorumm säger om Miilllas bild "Hallgrimskyrkan":
Det var en ståtlig kyrka
6 juli 2010 13:23 - Anmäl
Dodi
Dodi säger om Miilllas bild "Barcelona":
Skall detta mästeverk nånsin bli färdigt, borde resa till Barcelona och se det med egna ögon .
16 mars 2010 16:05 - Anmäl
Vänner
Hemkommen från Tallinn
Kom igår hem från en härlig weekend i Tallinn. Vi hade stålande sol hela helgen och riktigt härligt höstväder. Flög i lördags morse från Kastrup, Köpenhamns flygplats, och efter en och en halvtimme...
22 sep 2009