Stöd Ukraina

Apskafts blogg

Söndag 24 Februari 2008 - Medellín

Sista dagen

Ikvall aker vi vidare mot Popayan, och senare mot Ecuador, men inte forran jag har skrivit lite om dagarna har i Medellin!

Igar var antagligen den mest aktiva dagen av alla har. Pa formiddagen akte vi och kopte biljetter till kvallens derbymatch mellan Medellin och Medellin. "El classico" ar tydligen forbjuden for barn, och det var en bra hint for vad som komma skulle. Efter biljettkopet for vi ivag for att paraglida, vilket var helt suverant. Vi kom hem, lagade och at middag, och sen bar det av mot fotbollsmatchen. 30 055 personer pa laktarna, och galet bra stamning. Vi hade sittplatser precis brevid staplatslaktaren, vilket senare visade sig vara en bra ide. Pa vag ut fran matchen hade namligen ett gang Colombianer forsokt rana en kille som bor pa vart hostell pa hans kamera. Han vagrade dock lamna den, och blev knivhuggen, och skuren i magen! Saren var inte speciellt djupa, och han blev omplastrad pa kvallen har pa hostellet, men skrammande anda! Jag och Joanna hade det dock bara bra, och njot av matchen, men galna ar dom allt - colombianerna.

Har lagt upp nagra bilder ocksa, kolla efter de nya pa
http://www.reseguiden.se/minsida/apskaft/bilder

peace
Dela med andra:    

Kommentarer
Robbanf säger:
Åkte du paraglider, eller ?. Smart drag att dra från matchen tidigare, kul att höra att ni tänker på er säkerhet. Hur många dagar tar det till nästa anhalt, blir det Equador ?. Knappt en vecka kvar tills vi åker, skönt. Ha det gott // Papps
Postat 2008-02-26 09:52  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dodsvag, djungel och fodelsedag!
15 år sedan
Bilder och sant
15 år sedan
Mycket skrivet, igen.
15 år sedan
Bilder, och mycket skrivet!
16 år sedan
Bilder
16 år sedan