Stöd Ukraina

Bibolls blogg

Fredag 8 Maj 2015 - Los Angeles

Rundtur

Började dagen med ytterligare en typisk amerikansk frukost bestående av bacon, omelett, korv och pannkakor med sirap till!
Efter frukosten bar det av på rundtur i l.A. Vi åkte till Down Town där de höga, dyra byggnaderna finns som består av banker, universitet, sjukhus mm.
Därefter var vi i Hollywood på Walk of Fames, köpte lite souvenirer och fotade innan vi åkte vidare till Beverly Hills. Där finns alla de fina, dyra butikerna som de rika får boka tid hos för att få shoppa! Det är bla Gucci, Rolex, Chanel mfl.
Därifrån fortsatte vi till Farmers Market där det fanns butiker att handla kläder, leksaker, souvenirer och frukt blandat med många olika restauranger. Vi åt lunch där bestående av smörgås med kalkon, med kött och med rostbiff - mycket mättande!
Därifrån fortsatte vår färd till Santa Monica Pier som var något alldeles speciellt med restaurang och nöjesfält. Vi fotade lite där och då dök det upp en säl intill piren. Vi fortsatte till Venice Beach som var en kontrast till Santa Monica med bara 10 minuters resa. I Venice fick vi se upp med att inte gå på offentliga toaletter, de hade egen polisstation intill vattnet och det fanns mycket uteliggare bland alla småbutiker som det syntes att det såldes knark bakom fasaden!
Därifrån gick vår färd tillbaka till vårt hotell.
Kvällen tillbringade vi med att shoppa i Orange County Outlet. Tillbaka till hotellet och käkade lite innan vi gick och lade oss att sova vår sista natt i L.A.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Palmer i mängder
4 år sedan
På väg
4 år sedan
Mil Palmeras
4 år sedan
Ny strand
4 år sedan
Citronmarknaden
4 år sedan