Stöd Ukraina

Marlenes blogg

Måndag 16 April 2007

Prylarna du inte visste att du behövde

Trodde du att det räckte med pass, biljett, pengar och ett ombyte kläder när du ska ut och resa? Då måste du varit helt omedveten om alla onödiga måsten som finns på marknaden! Och detta är bara ett axplock av alla saker du kan behöva när du ger ut i stora, vida världen.

För kaffeälskaren: en praktisk strumpa (1) att trä runt din coffee-to-go så att du inte bränner dig. Glöm inte heller din muffinslåda (2) så att ditt medtagna snask håller sig intakt.

För datanörden: en väska med solceller (3) som gör att du enkelt kan ladda upp din bärbara dator – såvida det inte är mulet förstås. Glöm inte heller att skydda din dator med en aluminiumpanel i babyblått (4. OBS! endast för MacBook användare).

För storstadsshopparen: håll reda på alla dina påsar med en enkel bag holder (5) och för dig som är helt rätt med en riktigt stor väska, komplettera din snygga storstadslook med en smart innerväska (6) – du kommer aldrig mer behöva leta efter mobilen som gömmer sig längst ned under plånbok, kalender och makeupbag.

För överlevaren: ett kitschigt Survival Kit (7) med plåster, snacks och instruktioner för överlevnad. Glöm inte heller en chic fickplunta (8) för att rädda en regnig dag.

För den uttråkade: Skulle du klara dig utan själva resandet när det är dags för semester? Trött på flyg, tåg och bil? Liva upp resan med klassiska Zelda eller Donkey Kong (9) i nyckelringsformat eller se på film på din MP4-klocka (10) .

För den som vill ha det lilla extra: häng denna söta lilla högtalare (11) på din mobil eller PSP för att dela med dig av film eller musik. För dig som har en iPod är kaninutstyrseln (12) ett måste för att hålla din favorit musikspelare skyddad.

För den som alltid tappar bort väskorna: finns dessa roliga adresslappar (13) att hänga runt handtaget – du kommer garanterat inte missa din väska med en sådan iögonfallande accessoar (14) .

Foto:
1. Wishing Fish
2. Container Store
3. Gear Fuse
4. Audio Cubes
5. Whatever Works
6. Banansoup
7. Fred Flare
8. Fitzsu
9. WiiWii
10. Cool Stuff
11. Funshop
12. iAttire
13. Fred Flare
14. Blue Frog Goods
Dela med andra:    

Kommentarer
Roy säger:
Du glömde en viktig pryl: T-Qualizern
T-shirten som blinkar i takt till musik precis som en equalizer!
Grym effekt på bejbsen sist jag drog några phat moves on the dance floor..
Postat 2007-04-18 22:31  Anmäl
Nenlind säger:
Jätteroliga måste-ha-grejor!
Postat 2007-04-16 16:34  Anmäl
Cool lista :D
Postat 2007-04-16 14:32  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

I [hjärta] Aruba
15 år sedan
Äter mig genom Aruba
15 år sedan
Framme!
15 år sedan
Aruba runt
15 år sedan
Väntar på flyget
15 år sedan