Stöd Ukraina

Marlenes blogg

Söndag 21 Januari 2007

PRAKTISKT!

Att boka hotell kan ofta vara en chansning även om man väljer en välkänd kedja. Som en del av vår hotellspecial har vi listat några tips inför din hotellbokning!

- Datum: Liksom med flyg och paketresor kan det vara mycket dyrare att bo på hotell under vissa helgdagar eller om det är något evenemang på gång på platsen just då. Var därför noga med att jämföra olika datum.

- Recension:Ta till dig andras bedömning av hotellet, diskutera gärna med medlemmar i Reseguidens forum för att se vad andra tycker om ditt val av boende. Kanske är det någon annan som har bott på samma plats och kan rekommendera det eller avråda dig från att boka.

- Standard: Var beredd på att hotellet kanske inte håller samma standard som ett hotell av samma klass i Sverige, ex. i London håller boende ofta låg standard och det gäller att ha tur eller betala en rejäl summa för att få ett bra boende.

- Kvitto: Som med alla andra köp över nätet, var noga att du skriver ut en kopia på kvittot du får elektroniskt då hotellen oftast vill se en kopia av det.

- Väsentligheter: Glöm inte heller andra väsentliga saker som att ta med giltig legitimation eller pass (gäller även för hotell inom Sverige) och att ha koll på om din försäkring täcker ett eventuellt inbrott på rummet.

- Tipsare: Fråga i receptionen om de har något bra tips vad det gäller restauranger, shopping, evenemang eller transportmedel - de som bor på plats har oftast de bästa tipsen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

I [hjärta] Aruba
15 år sedan
Äter mig genom Aruba
15 år sedan
Framme!
15 år sedan
Aruba runt
15 år sedan
Väntar på flyget
15 år sedan