Stöd Ukraina

Pimmos blogg

Lördag 24 Januari 2009 - London

Portobello Market mm

Samma sak idag igen, vaknade, duschade och fick frukost på rummet. Inhandlade ett dagskort på tunnelbanan, åkte till Portobello Market (kanske ingenting att handla men ett mycket trevligt utflyktsmål). Strosade där några timmar. Fortsatte med tunnelbanan till Shepard´s Bush för att gå på en klädaffär med namnet Peacocks och beskrivs som "billigt med ett ganska kul utbud". Det var inte så kul som det lät och gallerian vi var in på hade inte så många butiker så vi åkte till Tottenham Court Road i stället för att ta upp Oxford shoppingen från andra hållet. Vi lunchade på en pub, jätte god mat, delade upp oss för att senare sluta upp.

Jag gick genom Soho, China Town ner till Covent Garden. Där tittade jag på gatuartister och fikade. Tog tunnelbanan till hotellet.

Lotta hon promenerade på Oxford Street och Regent Street.

Monica shoppade loss på Oxford Street.

Vi möttes upp på hotellet, vilade lite, duschade och gjorde oss i ordning för lite party. Vi kom iväg rätt sent, tog tunnelbanan till Hammersmith för att gå och lyssna på irländsk musik på "Hammersmith & Fulham Irish Centre" (5 Blacks Road, Hammersmith, London, W6 9DT) men det var tydligen inte öppet. Vi åkte tillbaka med tunnelbanan till Angel (som vi varmt blivit rekommenderade att åka till). I Angle finns massor av pubar och massor av engelsmän, alltså inga turister. Vi satt på en pub ett tag, gick runt och kollade lite i området. Dit kommer vi att återvända en vacker dag. Nu var klockan mycket och vi skulle ta tunnebanan hem. Det blev inget jätteparty denna kväll som vi räknat med. Men det var skoj ändå. Många stationer var stängda så vi kunde inte åka direkt till Marble Arch. Efter många om och men så lyckades vi ta oss till Edgware Road. Det var dock inte så långt att gå tll hotellet, mellan 5-10 minuter. Då alla hade missat middagen så försökte vi hitta ett ställe att handla mat på. Det fanns bara halal, kebab och falafell över allt. Ingen av oss var sugna på det så vi gick och la oss i stället.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet