Stöd Ukraina

Haakans blogg

Torsdag 7 Juli 2011 - Playa del Carmen

Playa del Carmen

Vi har kommit in i reselunken nu, dagarna flyter på, vardagsstressen borta, och det mesta känns bra, bara Montezuma som lurar lite i bakgrunden. Får se om han står emot tequila, försöker hålla disciplinen att ta en dos om dagen för magen... Tequilan har förresten fått ersätta after-shaven som blev kvarglömd hemma, fungerar hur bra som helst.

Vecka 2

Andra resveckan börjar med vila efter vi drabbats fullt ut av Montezumas hämnd. Idag, torsdag, har vi tagit det väldigt lugnt, vilat på förmiddagen, skulle gå en liten promenad, men den blev lite längre eftersom orienteringsförmågan blivit lite eftersatt pga hälsoläget. Lite piggare på eftermiddagen, så vi gick en liten runda igen, rekade dykcentrena, käkade en läbbig pizza med resonemanget att den varit i ugnen i hög temperatur och ingen varit med händerna på den efteråt. Tyvärr vräker de på mängder med ost på maten här, servitören såg lite besviken ut när vi lyfte av hälften av osten; "But it´s gooood...". Börjar tröttna på kommersen, samma saker som på vilken turisthåla som helst runt jorden, kanske lite mer med anknytning till Maya-kulturen. Annars är det mycket bling-bling; "Please Sir, just have a look, come inside". Har vi hört det förut?

Vi har gjort en liten plan. För att dyka skall vi vara fullt återställda, så vi åker nog till Tulum i morgon, tar två nätter där, vilar och kommer tillbaka hit och dyker.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma
12 år sedan
Isla Mujeres II
12 år sedan
Cozumel - Tulum
12 år sedan
Cenotes
12 år sedan
Tulum - Chichen Itza
12 år sedan