Stöd Ukraina

Daniel_petterssons blogg

Lördag 6 Juli 2019 - Maldiverna

Maldiverna dag 5 och 6.

Vi började dag 5 som sedvanligt med en gemensam frukost. Efter det gick vår skandinaviska guide genom dagens schema.

De som är igång med dykcertifikat skulle ut och dyka i öppet hav. Och vi andra tog med ut och snorkla. Vattnet är så otroligt fint och klart här nere, vi såg otroligt många färgrika fiskar. Men vi hade dock inte turen att se någon sköldpadda dessvärre.

Efter vi vart ute med båten, så var det tid till lunch. Alla måltider här nere är inkluderade, så man bara sätter sig till bords och njuter av maten.

Efter maten tog vi alla ner till stranden för att sola och bada. Det är tur att havet är så nära för det är riktigt varmt och fuktigt här nere. Det är runt 30 grader varje dag. Men man skall inte klaga!

Bästa med ön är att det är så avslappnande och det är nästan inga turister här. Så man har stranden för sig själv!

Om kvällen var det tid till en tävling som vår skandinaviska guide arrangerat. Det var några frågor om ön, där man skulle svara med att ta foto. Roligaste bilden och det korrekta svaret gav poäng. Tyvärr vanninte mitt lag, men det var roligt iallafall. Efter detta var det tid till middag och avslappning.

Dag 6 på Maldiverna:

Alla de som dyker har haft sitt sista dyk idag med båtoch skall ha examensprovet ikväll. Vi andra som inte dykt har solat och badat hela dagen.

Ikväll ska vi äta hemma hos en lokalfamilj och se hur de lever:)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet