Stöd Ukraina

Anqizs blogg

Måndag 14 Oktober 2002 - Indonesien

Indonesien pa 5 dagar!!

I fredags tog vi snabbbat till en O som heter Batam,ligger utanfor Singapore som tillhor Indonesien...tog ca 45 min. Nar vi kom av baten var det ju en hel del som erbjod taxi......vi hittade en bra & billig chauffor som tog oss till en agent som vi kopte flygbiljetter till Surabaya(Java) av....baten som vi hade tankt att ta till Jakarta (ett billigare alternativ) hade gatt dagen innan & gar bara var 4:e dag,vilket inte gick att kolla upp sa deet fick bli flyg istallet....kande inte riktigt for att stanna 3 natter pa den on!!!!!
Val framme i Surabaya kom vi med en buss som skulle ta oss till Bali pa 10 timmar.....akte over natten sa det va ju bara att sova...fick lite mat & snacks.....men nar vi kl.23.30 aker over till Bali med farja kommer en man fram till oss pa bussen som visste att vi skulle till Kuta pa Bali....& sager att ett diskotek hade bombats kl.23. Vi visste inte om vi skulle tro honom eller om vi forstod honom ratt med hans knaggliga engelska........nar vi kom fram i Denpasar pa Bali sondag morgon fragade vi nagra poliser om det var sant och det var det ju.....jattelaskigt!!! Vi hade planerat att aka til kuta Beach & stanna har pa Bali i en manad men det blev snabbt andrade planer....Vi akte chockade till Sanur istallet....ett lugnt omrade dar det inte finns lika mycket turister som i Kuta......forsokte ra flygbiljetter till Malaysia men det var ju fullt....fick biljetter dit pa onsdag.
Stamningen har blande de fa turister som e kvar e ju inte sa glad...de flesta vill bara harifran sa fort som mojligt!!!!
Har tagit det lugnt idag....kopte flygbiljetter & lag pe den tomma stranden en stund.....ska nu ata middag & spela biljard!!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma i Sverige igen!
16 år sedan
Inte sa lange kvar nu!!!
16 år sedan
phuket IGEN!!!
16 år sedan
Kambodja
16 år sedan
Laos,Vietnam
16 år sedan