Stöd Ukraina

Sos08s blogg

Lördag 12 Juni 2010 - Ban Phe
Resealbum: Ban Phe igen

In till Rayong för lite shopping

Efter frukost gick vi ner på gatan för att hoppa på en songtaew som skulle ta oss in till Rayong för lite shopping.
Tonåringen kände sig som ett ufo eller nåt för alla tittar och studerar henne så väldigt mycket. Eftersom detta inte är något stort turist ställe så sticker hon ju ut i mängden om man säger så.

Vi gick till Tesco Lotus inne i Rayong som är ungefär som våra stora Coop hemma i Sverige....där finns allt. Vi köpte lampor, skurmopp o hink, strykjärn o strykbräda m.m. Sen begav vi oss ut i värmen igen för att åka hem.

Väl hemma så kom en vän som bor i Thailand och hälsade på och vi gick ner på stranden tillsammans och tillbringade eftermiddagen där. Sååååå skönt! Där träffade vi även nya grannar som precis har köpt lägenhet i huset. Väldigt trevligt!

Eftersom det är helg så var det en hel del helglediga thailändare på stranden också. På helgerna kan det även dyka upp en och annan försäljare på vår annars lugna strand. Ett par elefanter kom det dit också så tonåringen fick 20 bath att betala för elefantgodis att ge en av dom.
Kvällen tillbringade vi tillsammans med våra nya trevliga grannar på vår kvarterskrog och sen bjöd dom på skumpa på sin balkong för att fira lägenhetsköpet. En riktigt trevlig kväll var det.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet