Stöd Ukraina

Lommas blogg

Tisdag 2 Januari 2007

Hoi An

Hej igen
det galler att passa pa medan den finns en dator som fungera.
Har idag varit i My Son, som riktiga turister. Omradet som ar ett gammalt tempel omrade ar mycket spannande att se. Men resten kunde man vara utan. Turistbussen, och baten tillbaka, som dessutom stannade pa ett handycraft stalle usch.
Imorgon har vi bokad biljetter till Nah Trang med taget kl. 11.40. Tanker stanna dar 2 dagar, och ska da bli hamtad av en taxi och kord till Jungel Beach, som ligger 6 mil nord om Nha Trang. Det ar ett mycket stort omrade ner till havet. Enkla bungalow utan tv telefon och inget varmt vatten, men otroligt vackert. Havet pa ena sidan, och wildness och bergen pa andra sidan. Det ser vi fram emot. Bara bad och sol - det behover vi.
So long
/Soren
Dela med andra:    

Kommentarer
Morten säger:
Hej igen, Godt at høre fra Jer håber I fik skudt nytåret ind. Fine billeder glæder mig til at se resten.... Tag et billede af Anders I det nye jakkesæt... Vh Morten
Postat 2007-01-03 00:40  Anmäl
An säger:
Hejsan!
Gott nytt år! Vi tänker på er och det är jätteroligt att följa er resa! Njut av semestern och sola och bada och kanske rentav vila er lite.... Ni verkar ju ha hunnit med en hel del redan.
Ha det så gott önskar
Agneta och Christel (som tog sitt körkort idag!!!!)
Postat 2007-01-02 15:25  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Indien
16 år sedan
Kuba
16 år sedan
Sammenfattning - Vietnam
17 år sedan
Saigon
17 år sedan
Nha Trang
17 år sedan