Stöd Ukraina

Millanas blogg

Tisdag 6 April 2010 - Staffanstorp

Hemma

Nu är vi åter hemma efter en uuuunderbar resa till "paradiset". Här är det kallt och grått ca 6 grader. Tänkt så skönt det ändå var i Thailand även om man klagade lite när det drog sig upp mot 40!
Vi har haft det så bra hos Mabel (Mape) och Lasse; ett oändligt stort TACK till er båda, underbara människor som tagit emot oss med öppna armar.
Det var så skönt att bo på en lite avsides plats och ändå ha ganska nära till aktiviteter. Vi hade ju våra moppar som vi körde omkring med titt som tätt. Även om det var vänstertrafik så lärde man sig fort hur man skulle titta och köra.
Vi har tagit det lugnt men även hunnit se en hel del. Vi har varit i Pattaya två gånger för att shoppa, på marknader i Rayong, Klaeng och Ban Phe, hos delfinerna på Oasis sea world, Wat Khao Sukim, Suphattra fruktodling, Tamnampar (Classic Forest) och framför allt på stranden.
Stranden har varit Kim's beach. Dessa underbara människor som jobbar där och är så glada, snälla och goa. Att ligga och bara lata sig, ta sig ett dopp i det varma vattnet (ljummet te, Merete ;o) och sedan äta lunch och sedan sola, bada och sola och bada. Sedan när man orkar så tar man mopparna och kör "hem" för att duscha och sedan bär det av till Kim's restaurang för middag och trevligt umgänge.
Vi använde oss av Resdagboken förra gången (2008) när vi var nere och skulle göra samma detta år. Men icke att det fungerade när vi ville. Det ville inte starta, det stängde ner när man minst anade precis när man hade skrivit ett långt inlägg, att ladda upp bilder var ett vågspel. Detta forum kommer vi inte använda någon mer gång.
Nu är det bara att sätta igång att spara ihop pengar till nästa resa!!
Dela med andra:    

Kommentarer
Mape säger:
Tack själva för denna underbara tid,saknar er sååå,och tjejerna i poolen.Ni hann ju med en hel del,och ändå mycket sol och bad.Tänker på er,du vet vad jag menar!!!! Kram Mabel
Postat 2010-04-12 18:16  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet