Stöd Ukraina

Millanas blogg

Lördag 22 Januari 2011 - Staffanstorp

Då var det dags igen....

I mars åker vi till Sharm el Sheikh i Egypten. Detta för att fira 2 st 50-årsdagar! Har inte lust att vara hemma och "tvingas" ställa till ett/två stora kalas!
Mars har blivit resmånaden för oss, vet inte riktigt varför. När vi åkte till Thailand så har det varit att vi har letat efter resa som inkluderar något av loven för barnens skull. Men även att ha hösten och vintern att längta och att planera för. Vinterhalvåret är inte min starka sida!
Egypten valde vi eftersom det är varm och förhållandevis billigt under denna årstid. Pyramiderna och snorklingen var också ett stort skäl. Visst hade vi önskat att åka tillbaka till underbara Thailand men eftersom en vecka fick räcka så ville vi inte åka så långt.
Resan beställdes idag. Det är all inclusive och det är skönt. Är lite orolig för att gå ut och äta med tanke på magsjuka men också att det är praktiskt med tanke på att det är så få dagar.
Utflykt till Kairo kommer vi att göra på en 2-dagars tripp. Det ska bli spännande. Resten av tiden kommer vi sola, bada, snorkla och bara relaxa.
54 dagar kvar....längtar!!!

Ps. Tillägg 2011-02-02 Nu blev det så att resan bokades om till Teneriffa pga oroligheterna i Egypten. Men det ska bli jätteskönt att åka dit. Det är ju sol, bad och ledighet vi vill ha!
Ds
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet