Stöd Ukraina

Thomasgbgs blogg

Onsdag 22 Oktober 2008 - Ullared

HARREJISSESSSS!!!!

Jag, tjejen och hennes mamma som är på besök från Peru tog bilen och åkte till Gekås i Ullared i lördags!!! När vi passerat Varberg satte jag på radion och fick då höra att just denna dag hade det varit avtäckning av statyn föreställande Göran Karlsson (Grundaren), Herre gud tänkte jag! Då är det säkert låååång kö för att komma in, och nästan omöjligt att hitta ngn p-plats!!
När vi kom fram fick jag leta p-plats i 20 minuter. Vi fixade en kundvagn med nummer 1988, gick mot entren och det var då jag fick en chock!!! Det var lååååååååååång kö. Samtidigt hade jag glömt snusen i bilen så jag var inte speciellt tålmodig. Vi ställde oss vackert i kön och efter 10 minuter var jag tvungen att leta efter bilen för att hitta mitt snus.
När jag kom tillbaka till kön var det totalstopp. Fullt inne på Gekås! Det roliga i kråksången var att vi stod precis utanför Göteborgs Kex så jag slank in och köpte lite chokladkex.
När vi till slut kom in gick det så långsamt och det var så trångt att jag lade in snus i fel käft :0).
Vi gick om kring som yra höns och irritationen inom mig växte mer och mer. Efter att ha fyllt vagnen med strumpor (kalsonger köper jag INTE på Gekås), fryspåsar, schampo, duschkrämer, konserver och annan skit så kom nästa chock. Va det kö eller va det kö???
Svar: JA,,,men bara i 2 timmar!!!
Nästa gång köper jag strumporna i stan.
Dela med andra:    

Kommentarer
Ziesta säger:
Hehe... "så trångt att jag lade in snus i fel käft".... jag kan se det framför mig hur trångt det måste ha varit.. :-) Undra just vad de gör på Ullared när kön fortfarande är lång till kassorna men det är stängningsdags?
Postat 2008-10-23 09:09  Anmäl
Ingridhell säger:
Ja men tänk på att en lydig man är en lycklig man=) För du åkte väl inte dit frivilligt??!
Postat 2008-10-22 23:30  Anmäl
Sierra säger:
Snus i fel käft....
Det påminner mig om en story från 40-talet när kapten hade manskapet uppställt på Revingehed i Skåne. Det snöade så in i
norden så att han fick avdela en man att skotta framför käften när han delade ut order.....
Postat 2008-10-22 23:07  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet