Stöd Ukraina

Harrieths blogg

Fredag 2 Oktober 2009 - Máncora

Fran bergen till stranden

Igar gjorde vi en lang forflyttning. Vi lamnade Huaraz kvallen innan och efter fyra bussgyten var vi sedan framme i Mancora som ligger nastan langst upp i Peru. Ett ganska litet och mysigt stalle men tyvarr fick vi prova pa att det aven finns en liten del av befolkningen som inte ar sa arliga. Vi blev av med var lilla ryggsack. Den inneholl bara lite klader men det kanns anda bedrovligt eftersom vi hills bara traffat arliga och trevliga manniskor. Bilden av Peru som ett bra och vanligt land har vi dock kvar.

Vi bor hos Pilar som driver Laguna Camp och som ar en harlig kvinna. I morse drog vi ivag tre stycken pa hennes motorcykel till polisstationen for att gora en rapport. Inte for att jag tror att de ska hitta vara grejer men i vart fall kanske vi kan fa ut nagot pa forsakringen.

Vi bor i en liten bambuhydda alldeles intill stranden, med plamer och hangmattor i skuggan. Det ar varmt, sakert 25-30 grader i skuggan och efter att ha varit i kylan i flera veckor kanns det mycket bra. Vi vet inte hur lange vi ska stanna har men nagon dag eller tva blir det nog. Sedan aker vi vidare norrut till Ecuador.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Från Venedig till London
13 år sedan
Venedig
13 år sedan
I Fumane utan bil
13 år sedan
Dags att dra vidare
13 år sedan
På toppen
13 år sedan