Stöd Ukraina

Jacob12s blogg

Måndag 27 Januari 2014 - Koh Chang
Resealbum: Thailand 2013

Feberfri (har ni hört den förut?!)

Jomensåatt. Idag hade jag premiär för min första dag med endast en vila och som för att förstärka premiären ytterligare så sov jag bara en timme och inte typ 2,5 som mamma och pappa trodde (läs hoppades) på. Jag hade helt enkelt för mycket att stå i på förmiddagen så jag hade svårt att varva ner och när klockan närmade sig 10.30 så bestämde sig ma och pa för att hoppa förmiddagsvilan. Mamma och jag gick till vårt eget lilla favoritställe "skuggan" tillsammans med Markus och Oliver medan pappa och Charlie hängde kvar vid poolen (Cecilia och Co var på stranden med mormor och morfar Brännfors). Sedan var det lunch och sen vila.

På eftermiddagen hängde jag inne med pappa medan mamma och Charlie gick iväg på en liten upptäcksfärd runt på området. Vår bungalow ligger i slutet av en höjd och bakom/över oss finns flera rader till med bungalows och rumslängor. Charlie tycker att det är superspännande att springa i gångarna och trapporna upp och ner. Det finns även ett större skuggområde som ligger nedanför "Chai Chet Klippan" som är en utkikspunkt. Där klättrade tydligen min modiga mamma och brorsa upp som värsta bergsgätterna.

Idag har jag min första feberfria dag (hostar och snorar men inget som stör) på typ fem dagar så då kände ma och pa att dem ville ta sig ut och äta middag. Eftersom jag sovit så lite på dagen fick jag och brorsan middag hemma och sedan somnade jag i vagnen på väg till restaurangen på stranden. Det var ett ställe som vi inte testat tidigare och som är väldigt poppis på dagarna, förmodligen för de schyssta solsängarna i bambu med kuddar i som man kan ligga och softa i hela dagarna (OM man inte är en tvåbarnsfamilj med barn som föddes med myror i brallan. Mammas kommentar). Men, nu sov ju jag och Charlie var preppad med en ny film på paddan så mamma och pappa kunde ha det precis så soft som dem hoppats på.

Imorgon fyller vår kompis Jack 7 år så på eftermiddagen blir det kalas. På förmiddagen hörde jag något om att mamma och pappa ville hitta på något så vi åker säkert till någon annan strand eller så.

Hej svejs!


Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet