Stöd Ukraina

Bibolls blogg

Lördag 1 September 2018 - Ayr
Resealbum: Skottland

Electric Brae

Vi tog bilen mot Ayr, en ganska lång bilresa. Stannade på ett par ställen, dels för att njuta av naturen men även för att sträcka på benen!
Vi stannade till i Beirth för att få i oss lite kaffe och en kaka. Hade mycket svårt att förstå tjejen när vi skulle beställa kaffet. Här nedåt är det sämre att förstå vad de säger än norrut! Fortsatte mot Ayr och Electric Brae, men det blev svårt, vägarbete och Olle pratade med en man som var där. Hade svårt att förstå honom med!
Olle var skeptisk angående detta med att bilen rullar uppåt i uppförsbacke i friläge, men nu fick han uppleva det och det var kul. Vi hällde även ut vatten på vägen och såg det rinna uppåt, flaskan rullade också uppåt!!!
Fortsatte till Culzean Castle och gick runt i parken vid slottet, för det var stängt för dagen, tyvärr. Vi gick ner till vattnet, kände på det, upptäckte stora maneter, plockade fina snäckor och stenar.
Hade tänkt åka hit i morgon igen, men upptäckte att hotellet vi bokat för natten ligger i Greenock, ca 9 mil härifrån. Tråkigt men sant. Blir inget slott i morgon.
Däremot åt vi på McDonalds efter vi hade checkat in, det smakade som hemma.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Palmer i mängder
4 år sedan
På väg
4 år sedan
Mil Palmeras
4 år sedan
Ny strand
4 år sedan
Citronmarknaden
4 år sedan